Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Szevasztok! Elképzelhető (valószínű), hogy a közeljövőben tudok venni magamnak egy monitort.
    Amire használnám: játék, néha képszerkesztés hobbi szinten (photoshop), substance designer, alkalmi filmezés.
    Full hd felbontást használok, erről nem is tervezek váltani, nvdia msi gtx 1060-nak ez a tökéletes felbontás. Később esetleg cserélnék jobb kártyára, de maradnék ezen a felbontáson, hacsak nincs ellenérv. Amd kártyát vennék, ha feljebb lépnék, és van megfelelő. A felé húz a szívem, de ki tudja, mennyi pénzem lesz, mikor lehet, és meddig tart a bányászat...Szóval a synk mindegy, ennyiért amúgy sem hinném, hogy különösebb választék lenne...
    Keret: 50-55k. Ennél nemigen fér bele több. Ez is necces.
    Most egy Samsung s22a 350h van, egyenetlen a világítás, nincs fekete, régi, elavult.
    Összefoglalva: 50k körül szeretnék egy olyan monitort, ami valami korszerű panellal rendelkezik, színhelyes, szép képe van, feketéje tűrhető, 21-24 col körüli, full hd felbontású, gyors, kicsi az input lag. Ha esetleg többet tud 60 hz-nél, az nem hátrány. Áprilisban venném. Legkésőbb május. Nem kell, hogy kacsalábon forogjon, ha fix állványos, az sem baj, mindegy. Online rendelném, Pécsett sajna nincs lehetőségem sokat megtekinteni (ez nem tuti, ha valaki tud egy helyet, azt megköszönöm).
    Köszönöm szépen! :R
    (Abszolút amatőr vagyok, szóval remélem elég jól behatároltam, mire van szükségem: ha szépek a színei, és owerwatchozni, doomozni, witxcherezni, thiefezni, textúrákat szerkeszteni jó, és nem mosódik el egy 180 foknál, akkor szuper).

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák