Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    Egyszerűsíteném a korábbi kérdésemet, mert próbáltam utánaolvasni, nem teljes sikerrel:

    Nézegettem, és "gamer" monitorok többnyire csak TN pannellel vannak és az általam elvárt méretben (27") ez már zavaró is lehet, mivel alkalomadtán filmet/sorozatot is nézek rajta, de 80%-ban azért inkább játék megy.
    Sokat játszok, de nem hardcore gamer vagyok.

    Azért néhány kérdésem lenne:
    1., Nekem (jelenleg, és előreláthatólag egy jó ideig) nVidia van a gépben (1070 GTX), van -e bármilyen jelentősége annak, ha freesynces a monitor avagy sem, esetleg max annyi, ha a következő VGA esetleg AMD lenne?

    2., Displayportnak van-e jelentősége ha van rajta? Én szeretném ha lenne, de nem teljesen tiszta, hogy van-e bármilyen valós jelentősége részemre, ha FHD-ban gondolkozom.

    Ennek megfelelően milyen 27"-os monitor az ajánlott? Nem költenék rá feleslegesen 20-30-40 e Ft-al többet, ha 60-70e Ft-ért is megkapnám azt ami megfelel, és amúgy sem venném észre a különbséget.

    A színhűség meg többiekkel kapcsolatban: sajnos színtévesztő vagyok, így számomra a 100%-os színhelyesség nem bír akkora jelentőséggel, semmint egy ebből a szempontból teljesen egészséges embernek, de a nem egyforma kép/szín visszaadás/torzulás (volt már 27"-os TN paneles monitorom) az zavaró.

    Ennek függvényében milyen IPS paneles monitort javasoltok?
    Előre is köszönöm a segítséget. :R

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák