Új hozzászólás Aktív témák

  • zomatt

    csendes tag

    Hali!

    Olyan fekete-fehér lézer nyomtatóra lenne szükségem, amivel írásvetítő fóliára jó minőségben lehet nyomtatni. Fontos lenne, hogy vagy nagyon kicsit legyen átlátszó a nyomat, vagy ha kicsit átlátszó is, akkor egymás után ugyanazt kinyomtatva azok pontosan egymásra illeszthetőek legyenek.
    Nem titok: amatőr NYÁK gyártáshoz szeretnék így fotomaszkot készíteni.

    50000Ft környéke lenne a keret, és a következő masinákat néztem ki:
    -HP LaserJet Pro 400 M401a
    -CANON i-SENSYS LBP6680x
    -KYOCERA FS-1320D

    A paramétereik nagyjából egyeznek, a CANON-on van a legtöbb csicsa(Ethernet, meg USB host), a legpuritánabb pedig a Kyocera. Ez utóbbinak 100000 laponként cserélni kell a belét, de ez az oldalmennyiség legalább 10 évre elég lesz, tehát ez nem kimondottan szempont, illetve a felújítókészlet ára sem vészesen sok.

    A Kyocera felhasználói kézikönyvében megjegyzésként benne volt, hogy bizonyos alapanyagok esetén(karton, írásvetítő fólia) visszavesz a tempóból, és direkt fele sebességgel dolgozik, mint egyébként. Ez most így szimpatikus dolognak tűnik, a többiről nem tudom, hogy csinálnak-e ilyet.

    A kérdésem az lenne, hogy van-e ezek közül valamelyikkel valakinek rossz tapasztalata, vagy jobb-e valamelyik jelentősen a másik kettőnél.

    Köszi.

    Zombori

Új hozzászólás Aktív témák