Új hozzászólás Aktív témák

  • hurjup

    csendes tag

    Sziasztok!
    Mint a kerdezok zome itt, en is lezernyomtatot tervezek venni.
    Az elsodleges szempontom a fenntarthatosag. Azaz, hogy ha honapokig pihen a nyomtato a szekrenyben, es utanna eloveszem akkor se hagyjon cserben. (Ismeritek ugye a szituaciot hogy pl adobevallast akar az ember majus 18.-an nyomtatni, eloveszi az akarmilyen nyomtatot, az meg kozli hogy bocs haver de lejart a patron/toner, vegyel ujat 6000-29000HUF-ert? Na errol van szo.) Tehat a fenti igeny maskepp megfogalmazva az, hogy az adott nyomtato mukodokepesseget ne az ido, hanem lehetoleg a toner (valos) allapota hatarozza meg.
    Annyit sikerult mar kideritenem, hogy a (lezer)nyomtatogyartoknak is elniuk kell valamibol, tehat a tonerek is lejarnak (ha mar beszaradni nem tudnak), vagy a nyomtatott lapszam alapjan mert kapacitas szerint urulnek ki, esetleg csak gyari tonert fogadnak el.
    A fenti - fenntarthatosagi - felteteleknek felel meg manapsag gyarto, esetleg nyomtato? Sajnos ido, elszantsag vagy kreativitas hijan eddig nem talaltam igazan meggyozo valaszt a kerdesre. Ha valakinek van tippje, esetleg tud valami osszefoglalo oldalt a temara, feldobhatna ide. Elore is koszonom!

Új hozzászólás Aktív témák