Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz batai15 #72994 üzenetére

    Figyu, itt mindenki ingyen válaszol és eddig a pontig senki sem volt veled tiszteletlen.
    Annyit nem értettünk, hogy megkérdeztük a sünit, miért szereti a drótkefét, ezt akartuk csak tisztázni, hogy miért nem mászik le róla addig is amíg megérkezik az új rendszer.
    SENKI sem kötött azért beléd mert a fa tüzelésről le akarsz állni. Azt is mindenki felfogta és én is az írásomban rögzítettem hogy a klímás fűtésre átállás a rugalmasság miatt teljesen érthető, így eleve fura ezzel kapcsolatban bármi megjegyzés.

    Azért mert Te kérdeztél, attól még neked is illik tiszteletben tartani hogy ha eddig valamit nem optimálisan csináltál és felhívják rá a figyelmed(mint jeleztem megadva a tiszteletet), akkor az biztos hogy a másik nem hibázott ezért.

    Ez a "porlasztás" kifejezés is fura, de megértem hogy ha nálatok így használjátok, csak másfelé meg nem azt jelenti.

    És akkor a fekete leves:
    nagyon sokat számít a hangerő, de ezt csak olyanok tudják igazán ahol gond lett utólag belőle, ezért akartak egyesek segíteni Neked, hogy ne ess bele mások hibájába...tudod okos ember másiknak a hibájából tanul előre. Ahogy az is sokat számít hogy a klíma nem olyan erőteljesen fűti a falakat, így azok hidegebbek maradnak, ami sokak számára kellemetlen érzetet kelt.

    De az is tény, hogy egy nem a legújabb rendszerben kiépített gázkazános rendszerhez képest a legújabb "H" tarifás klímákkal ugyanolyan vagy olcsóbb fűtés költséget lehet elérni, egészen addig amíg a klímák zaja nem szempont.
    Tehát régebbi kazán esetén fogyasztás terén anyagilag megéri klímára rákölteni ha a hűtés miatt amúgy is szükség van rá, ezt is ebben a csoportban a legtöbben értik.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák