Új hozzászólás Aktív témák

  • gollum

    tag

    válasz r.mark #54998 üzenetére

    Na, kb. ennyit tud az Emag, de ez sajnos nem tipp volt... (Amellett, hogy a korrektségük 0 alatt -3.)
    A jelenlegi jogszabályok szerint, te SZAVATOSSÁGI igénnyel léptél fel, amiben vélelmezed, hogy a hiba a teljesítés időpontjában fennállt, nem JÓTÁLLÁSI, (Amit írtak.), pl. hogy időközben elromlott.
    Így azonban tényleg valós a magyar törvény, hogy hat hónap, amíg nekik kell független szakértő által bizonyítani, hogy a teljesítés időpontjában a "hiba" nem állt fent. (Utána neked, hogy igen.)
    Én ezt úgy szoktam kivédeni, hogy nagyobb értékű rendelésnél videót csinálok a sértetlen csomag kibontásáról. (Eddig még nem volt szerencsére gondom.)
    Ha esetleg felvetted, (Gondolom nem.), akkor tudod bizonyítani, (De a szakértőt akkor is neked kell fizetni.), ellenkező esetben nem fogod tudni.
    Amit én tennék, a képek alapján, felrakatnám, a lamellák el vannak hajolva, de a cső szinte biztos, hogy nem sérült, így kell lennie benne gáznak, (Ez hamar kiderül, csak megbízható céget keress, egy év után, ha van benne gáz, jó, ha nincs, nem jó, felesleges nyomás próbázni.), így működni is fog, de ez nyilván a te döntésed.

Új hozzászólás Aktív témák