Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Komplikato #7273 üzenetére

    En ezen a deszkan 7 kartyahelyet latok.

    Kek slot az valami specialis aljzat lehet, amiben pont forditva van a kartya a mostanaban szokasoshoz kepest. (ISA slotnal volt regen a kartya hatlapja+alkatreszei jobbra a panelhez kepest, PCI(-X)-nel/PCI-E-nel balra allnak.)

    Bar azt irjak, hogy ez egy PCI-E x4 csati, akkor viszont nagyon szabalytalan helyen van (nincs meg a szabvanyos tavolsag 2 slot kozott), oda csak olyan kartyat lehet rakni, aminek nincs hatlapja, es azt is csak akkor, ha a bal szelso PCI-X slot nincs hasznalva.

    Egyebkent meg 5152-5153-ban ajanlottam szerver hazakat.
    De elnezve a nagyobbik szerverlapos szabvanyt (SSI EEB, ezt szoktak erteni (hibasan) EATX alatt), ez az alaplap total szabalytalan, rogzitesi pontjai sem ott vannak, mint ami elo van irva. (Lasd 11. oldal)

    Bal oldala meg hagyjan, de PS/2 csatiktol jobbra levo resz konkretan lelog a semmibe a szabvanyban eloirt maximalis 12" szelesseghez kepest
    Ahhoz hogy beferjen egy szabvanyos hazba, kb. a negyedik memoriaslotnal kene fureszelni, sot a 2. processzor sem ferne mar be a hazba.
    Raadasul a maradekot csavarozni sem lehetne, mert az alaplaprol leesne a szelso 3 lyuk, ahol a hazban a csavarhelyek vannak, ott meg nincs lyuk az alaplapon :))

    SSI eddigi formatumait (CEB, EEB, TEB) osszefoglalo friss EEB 2008-ban sincs ekkora lap.

    SuperMicro ezt csunyan elszabta.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák