Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    Sziasztok,

    nem a szokásos igényeimet hozom, azok nagyjából megvannak és a palettát is látom itt, ki mit árul.

    DELL-ek tetszenek a legjobban valamiért, Latitude szériások között nézelődök több szempont mentén. Az egyik legfontosabb számomra az akksi és annak cserélhetősége, 2-3 max. 4 év múlva, ha kidöglött, akár gyárira, akár utángyártottra.

    Tudtok abban tanácsot adni, hogy az instant kivehető akksis fajtát vegyem inkább, vagy az olyat, amin az egész hátlapi műanyagot le kell csavarozni az akksi eléréséhez ?

    Ez csak amolyan kozmetikai dolog, vagy érdemben lehet kihatása arra, hogy később melyikhez kapok akksit egy eBay-en, vagy akárhol ?

    Én alapvetően úgy gondolom, vállvonós kérdés, szerintem (!) a teljesen fedett aljúakhoz is kapok majd még évek múlva akksit, ha kellene, nem csak az instant kivehető akksisokhoz, tekintettel arra, hogy ez nem egy Asus, Xiaomi, vagy egyéb többé-kevésbé divatmárka, hanem kellő háttérrel és példányszámú notival rendelkező DELL, Latitude ha jól tudom üzleti széria..

    Szóval, vehető bármelyik, akksi típustól függetlenül ? Abban bízom, hogy lesz ígyis-úgyis akksi kapható hozzá később. :R

    [ Szerkesztve ]

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák