Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz -zolee- #7126 üzenetére

    és Kimmuriel

    Mind a kettőtöknek azt tudom mondani, hogy a Xonarok nem a tökéletességük miatt vannak itt állandóan ajánlgatva, hanem a relatíve problémamentességük (driver, HW hibák száma) miatt és a mindemellett jó hangminőségük miatt. Tehát első körben mind a kettőtöknek azt mondanám Xonar.

    Nagy különbség nem lesz közöttük hangzásban, ahogy kivettem egyikőtök sem egy elfajult hifis. Szóval szerintem a minőséggel nem lesz gond. Ráadásul az eszközeitek sem igényelnek komolyabb forrásokat.

    Így az, hogy DG, DS, DX az rátok, illetve a pénztárcátokra van bízva. Százszor le lett már írva ebben a topicban, hogy mik közöttük a különbségek (többek között az elmúlt 20 HSZ-ben), így ettől most eltekintek. Kereső, vagy visszaolvasás rajtatok áll. ;)

    -zolee- a két linkelt közül én a Recon-t venném, mivel újabb termék valószínűleg hosszabb ideig lesz támogatva (win 8). Bár igazából egyiket sem venném meg. Nincs rá okom, csak ez az érzésem, nem ismerem őket. Bár ha Creative-ot szeretnél....

    Mindgyik Xonar hozza szerintem azt a hangminőséget amit ezek tudnak. Nekem volt Audigy 2 ZS, Extreme Music, X-Fi Fatality EG 64MB, Auzentech X-fi Bravura, Xonar DS.
    Ezek közül a Bravura-t és a DS szerettem a legjobban.

    Újabban DAC-ot használok az meg még jobb, bár az már nem ez az árkategória. :N

Új hozzászólás Aktív témák