-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
Sziasztok! Van egy A4tech egér+bill kombo, aminek az egere valószínűleg haldoklik. Ha megmozdítom mászkál. Vezeteknélküli nem az elem a gond mert raktam bele töltött elemet azzal is csinálta. Szét is szedtem nem ment-e bele kosz de nem.
A kérdésem az lenne ha veszek egy másik vezetéknélküli A4tech egeret akkor a már meglévő USB ami a billzethez is tartozik működni fog e az új egérrel? Össze lehet e hangolni?
Egyébként milyen egeret ajánlanatok vezeteknélküli kellene amin van vissza gomb. Lézer egér nekem bejött ezt az A4techet nyűvöm vagy 5 éve. Használat böngészés, photoshop néha játék. Nagyon néha. Keret 6 körül.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz MaTpr0F #54086 üzenetére
Köszönöm. Tudom hogy nem eggy Logitech de szerintem az A4tech meglepően jó minőségű. Anno nagyon megörültem a klaviaturának mert rövid úton járt halk volt és a formája is letisztult éppen megfelelő. Az egérre se volt panaszom. Ez a mászkálás valóban annak a jele hogy a végét járja ugye?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Sziasztok, tudom nem egy haj de drága és minőségi egér, de múltkor kerestem vezetéknélküli több gombos megoldást és az Asus WT425-re esett a választás. Van hiányossága bőven de ár-érték arányban ez volt az egyetlen jó alternatíva. Következő szint lett volna a Logitech egere 11 körül, ha ez nem jön be akkor talán arra váltok. Az Asusról néhány szó pro-kontra ha valakit érdekel:
Pro: Nagyon kellemes felület, letisztult design, jó ergonómia, nem túl kicsi, könnyen siklik a felületen, 1db AA elemmel működik, klikkelésnek nincs hangja.
Kontra: oldalsó gombok, görgő minősége lehetne jobb, hatótávolság lehetne nagyobb, sima optikai így nem használható minden felületen.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest