-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz Szladó #38657 üzenetére
Sensei-em volt a felsoroltjaid közül. Szvsz a formája tökéletes claw griphez (meg úgy általában is), de lézeres, meg nehéz (szubjektív, mert "csak" 102 gramm), ill. felesleges a sok csicsa benne. A RAW változata egy fokkal jobb, de az is lézeres, szóval ezeket húzd ki gyorsan a listáról.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Meridius11
aktív tag
válasz Szladó #38653 üzenetére
Mionixet próbáltam a felsoroltak közül, fasza cucc, egyetlen baja volt hogy a jobb oldali gombok pont a gyűrűsujj alá estek (fingertip grip). Van akit zavar, van akit nem, én speciel a falra másztam tőle. Zowie FK2-nél pl. jól megoldották hogy ne legyenek útban.
[ Szerkesztve ]
-
aszamóca
aktív tag
válasz Szladó #38657 üzenetére
Razer deathadder 2013-asból cirka másfél játékmentes év alatt, a másodikat cserélik most épp. nyomógombhiba mind a kettőnél. Felajánlották a chroma-t helyette, de már nem bízok az amcsi cajgban. eljátszották. Most várok egy G303-asra. Apropó! Tudja valaki, mikor lesz az üzletekben, mert egyelőre csak a Log-éknál rendelhető.
[ Szerkesztve ]
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest