-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
válasz ribizly #65639 üzenetére
Kimértem, a kábel az jó.
Gondolom akkor kuka az MX518?(#65648) xeon.Szabi: Hello!
DA Elite nagyon lapos volt.
Rival 310 púpja jobb, viszont az MX 518-hoz képest a fő gombok felé eső része már csapottabb, ott már nem megy végig az ív sajnos.
Mindenesetre most őt nyúzom, szokjuk egymást. Egyelőre ő bizonyult a legjobbnak, de nem érzem, hogy bármikor is olyan kényelmes lesz, mint az MX 510/518.[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
válasz ribizly #65674 üzenetére
Mediumon hibátlan, van ennek előnye ha kevés vagy magas a lod? Nem igazán emelgetem az egeret, 800dpi-n használom és egy 95x50es padon Akkor nem az egerem szar ügye?
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
ITman
kezdő
-
-
Maacaw
tag
válasz ribizly #65743 üzenetére
Köszönöm a választ, a Zowiek ára kissé magas már számomra, a G203-ról olvastam, hogy nem az igaziak az oldalsó gombjai, szóval azt mindenképp kipróbálom majd, az Asus jónak tűnik, csak az kissé fájó az oldalsó gombok hiánya, a Steelseries pedig kissé nagynak tűnik képről. Köszönöm a segítséget még egyszer!
-
okezsoke
tag
válasz ribizly #65733 üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
Hát jó, kis dilemma, mert az igazság az, hogy most nem nagyon használom az oldalsó gombokat, de épp rá akartam szokni.
A G203 árban boltban is barátságos, de az oldalsó gombjait tényleg nem tudom majd használni.
Majdnem kétszer annyiért megvenni a Zowie-t...
Sajnos használtan most csak jegelve találtam.[ Szerkesztve ]
-
ITman
kezdő
válasz ribizly #65719 üzenetére
A tegnapi nap megvettem a Logitech G403-at hát azt kell hogy mondjam egy baromi jó egér szerencsére sikerült egy olyan példányt kifognom aminek nincs akkora gondja a görgővel max egy nagyon pici de egyik pozicioba csak szóval egyáltalán nem zavaró, ha az agyam majd nem arra koncentrál Írtam ezzel kapcsolatba a logitechnek és segítőkészek is voltak , azt mondták hogy ha már úgy gondolom hogy zavar akkor vigyem be a boltba vagy küldjem el nekik és cserélik a görgőt vagy az egész egeret ! Nah ez a support nagyon szimpatikus
Vettem mellé egy SteelSeries qck+ -ot most ezen fut de szépen teszi a dolgát kicsit szöszölődik ez az egérpad de 50% kedvezmény volt rá[ Szerkesztve ]
-
Maacaw
tag
válasz ribizly #65747 üzenetére
Végül miután kipróbáltam a G203-at és a G402-őt, a 402 mellett döntöttem, ugyanis nagyon kényelmes volt és kézre állt nekem, ellentétben a 203-al ami kissé kicsinek bizonyult, valamint az oldalsó gombok minősége valóban nagyon rossz volt, ráadásul túlságosan hátul is voltak.
Az egér egyébként tökéletes eddig, csak ajánlani tudom, a rántásokat hibátlanul veszi, nagyon kényelmes, nekem pont a tenyerembe simul (kb. 19 cm-es a kezem) és a logitech szoftvere
átlátható, nagyon könnyű volt beállítani. A görgő lenyomásához valóban kissé több erőkifejtés kell az átlagosnál, de megszokható szerintem. Ha valaki gondolkozna rajta, én csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz ribizly #65770 üzenetére
Jó hát varázsló nem vagyok sajna kereső errort ir a nevére .
De azért köszi szépen EC1-A.t is néztem ,de annak olyan a görgő ledje mint egy Szent Sános bogár feneke úgy világit és ezért esett ki .
Néztem ezt is Kone EMP ,de a 116gramm súlyával elhasalt a mostani razeremet is alig lehet emelni, a feneke ragaszkodik az asztal laphoz a maga 105 grammjával..Logiban van valami hasonló nekem talán ? szerinted ?
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
.Szaki.
addikt
válasz ribizly #65792 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából ha jól emlékszem az M505 is hasonló áron volt, mint a G602. Egyébként elolvastam a kisokost is még a hsz írása előtt, viszont ilyet nem tláltam, hogy melyik wireless-es egér mennyire jó jellel rendelkezik. Azt viszont láttam, hogy inkább a vezetékest preferáljátok. Nincs semmi ilyen tapasztalat esetleg? Mert igazából ez lenne az igazán fontos, ha rendesen látná a hátsó portból az M505, akkor még mindig nem cserélném le, mert nagyon szeretem. Egyedül a görgővel nem tudok már kattintani, minden más tökéletesen működik 6-7 év után is, ez azért szerintem szép eredmény.
-
cellukx
tag
válasz ribizly #65825 üzenetére
Akkor megnyugodtam Köszi!
(#65824) Ant@: Neked is köszönöm!
-
wollnerd
aktív tag
válasz ribizly #65847 üzenetére
Óóh... Széltében 10 centis a tenyerem átmérője!
Köszi a képregényes poént. Jót nevettem. Az biztos hogy én egy életre már meg is tanultam tegnapelőtt és ez még nem is a maximum volt...
És amit elfelejtettem megemlíteni hogy természetesen használok egérpadot is: Roccat Taito Mid-size 3mm
Köszi a felsorolásokat. Tegnap néztem a Konzolok Szervize kínálatát, sok egerük van.
Pl. A Speedlink 12e ft-os egér milyen lenne? (persze nem derült ki onnan hogy palm grip-es-e és hogy mekkora...)PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Vanir
veterán
-
inf3rno
nagyúr
válasz ribizly #65961 üzenetére
Tudok olyanról, aki annak idején hanyattegérrel nyert a csapatával Clanbase Eurocup-ot. Az kb olyan volt, mint a BL fociban.
Én személy szerint high sens-el olyan fél évtized magyar válogatottságig vittem rtcw:et-ben, és előtte 2 év napi több óra játék kellett ahhoz, hogy megtanuljak profi szinten ugrani meg lőni. Kell valamennyi tehetség hozzá, de a jó egéren túl nagyobb részt azon múlik a dolog, hogy mennyi időt szán gyakorlásra az ember, és hogy kik ellen gyakorol.
A cs-vel csak pár napot játszottam, elég hamar meguntam. Mostanában bf4-el meg bf1-el toltam csak, de azok sem valami jó játékok, ha azt vesszük, hogy ugrás közben nem lehet lőni, meg hogy fejhez emelt fegyvernél harmadolja a sens-t, bármit csinálsz. Funolásra viszont elég jó lóval belerohanni a tömegbe.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz ribizly #65966 üzenetére
Nem hallottam még róla. Egy próbát megér 3k-ért, de nem hiszem, hogy minden problémát megoldana. Az egyik gond a kábellel, hogy gyengén reprodukálható vele, hogy merre húz, pl elég odébb raknom a bungee-t, és felborul az egész addigi koncepció, mert máshol máshogy húz. Aztán persze vannak apróságok ebben a témakörben, hogy hőmérséklet függő, hogy mennyire merev, vagy hogy idővel összegyűlik rajta a mocsok, ami miatt változik a súrlódása, stb. Emiatt kell egy csomó bemelegítés minden alkalommal, amikor néhány nap után játszani kezdek vele. A másik gond vele, hogy függ attól, hogy merre milyen erővel húz, hogy hol van az egér a rögzítési ponthoz képest. Ha nem bungee-ra rögzíted, hanem az asztalon húzod, ugyanúgy jelentkezik ez a probléma, mert nagyobb mozdulatoknál nagyobb tömegű kábelt húzol, ami nagyobb felületen érintkezik az asztallal, tehát nagyobb erővel húz. Ez olyan érzés mindkét esetben, mintha be lenne kapcsolva a mouseaccel, de a bungee-val talán egy fokkal elviselhetőbb. Az elején, amikor vezetékesre váltottam (G400) egyébként hónapokig kerestem, hogy hogyan tudnám kikapcsolni a mouseaccel-t, mert egyik accelfix sem működött rá. Mint kiderült, sehogy. Ezzel szemben vezeték nélkülivel (G7) nem voltak reprodukálhatósági problémáim, minden alkalommal pontosan hoztam ugyanazt a szűk accuracy tartományt vele bemelegítés nélkül, és mouseaccel érzésem sem volt. Ezek persze, mint írtam high sens játékkal kapcsolatos problémák, low sens-nél csak jóval kisebb mértékben zavaróak amennyire más játékosoktól tudom. Nem tűnik úgy, hogy egyenes arányosság lenne a sens függvényében, hogy a kábel mennyire zavarja a célzást, valszeg inkább valami küszöbérték lehet, ami felett már zavar, mert pont annyit húzza el az egeret, hogy a feje helyett a fülét találod el az ellenségnek.
@kemotox:
Ugyanezt írtam, ha eljutsz a szélére, akkor emelni kell. Nagyobb sens-el erre egyébként minimális az esély, egy órát is végig lehet úgy játszani, hogy egyáltalán nem emelsz. Ha végigolvasod, nem az emelés miatt használok high sens-t, ez csak egy mellékes dolog. Egyébként lehet kapni wasd billentyűzetet pl Logitech G13, amivel nagyobb helyed marad egerezni a billentyűzet mellett, de sajnos irreális áron van még a noname kínai is.Buliban hasznos! =]
-
Yeffy
veterán
válasz ribizly #66008 üzenetére
Szia!
koszi a valaszt!
megneztem oket, a G403 meg 703 pofasak, de dragallom, nem latom ertelmet kiadni egy egerre "alap" felhasznalas mellett 90 meg 100 fontot, a 602-es, bar kicsit hulyen nez ki keprol, pont akcios amazonon, lehet bevallalom, a 603-ast meg elsore csak a Logi oldalan talaltam meg, £80. haaat... lehetne olcsobb
tenyleg nincs semmi mas ajanlat, ami az igenyeimnek megfelelne, es nem £100+? ennyire kulak lennenek a wi-less egerek??
ha nincs mas, akkor szerintem a 602 es 603 kozul fogok valasztani. ezekben van az az energy saving management amit erdeklodtem?
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest