- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz nyunyu #70804 üzenetére
[link]
van ilyen is, de ezt is inkább hagyjukA kompaktságra megoldás lehet az 1800 vagy 96%-os kiosztások egyike (az utóbbira példa az itthon is kapható Keychron K4), valamint vannak vadhajtások, mint ez a kompakt battlheship.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
senior tag
A LuxeMate 100 szerintem nem szabványos méretű. A LuxeMate i200 viszont az, én azt használtam több mint 10 évig (volt HU-s változata). Szerintem gumidómos, de az ollósra jellemző rövid billentyűúttal. Már nem gyártják. Lett egy utódja, a LuxeMate i202, de ott elrontották a layoutot. (Az AltGr 1u-s lett, és a menü gombot lecserélték Win-re.) Mintha már azt sem gyártanák.
Az eredeti i200-asnak van néhány klónja (legalábbis képek alapján), pl. ez: Perixx PERIBOARD-407. (Elvileg van feketében is, de a fehér nem is rossz, ha az ember félhomályban használná.) Ezen (meg a Genius-os változatán is), megvan mind a 102 billentyű, azaz nem kötelező mellé numpad-ot beszerezni, egy alkalmi numpad+-t elő lehet csalni Fn billentyűkkel, illetve a numlock átváltja a betűket numpaddá, ha jól emlékszem. (Itt van még a szekrényben a Genius, de lusta vagyok előszedni, bocs.)
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
nagyúr
Nem értem, mi a problémád a Claymore megoldásával. Igényes, mérnöki!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest