Új hozzászólás Aktív témák

  • membrandj

    nagyúr

    válasz KKompi #68771 üzenetére

    Mi a probléma? Hallgatunk.

    "1. Netezésre, szövegszerkesztésre gépet szeretnék összerakni. Játék tekintetében max. flash-es játékokról lenne szó."
    Erre te mit ajánlottál volna?:)

    fm2 család integrált vga-ja mind full felesleges erre a feladatra. a6-nél erősebb a g3220, a8 lenne valamivel erősebb, de az megint csak felesleges és drágább, cserébe nem is fejleszthető..

    am3+ ugye szóba se jöhet egy ilyen alap gépnél, mert nincs benne integrált vga.

    Személy szerint nagyon kevés esetet tudok elképzelni,ahova pl egy a8 már elég,mert igazándiból az se játékra van kitalálva.
    a10-ről már ne is beszélgessünk, mert annak az árán pedig akár egy 750k + 250x is kijön. (csak,hogy maradjak az amd procinál)

    Fx vonal:
    Legolcsóbb lap + legolcsóbb ajánlott fx proci( fx 6300) ~ 50k és akkor még nincs hűtőd, mivel a gyári veszett hangos. Cseréled egy alap 7k-s hűtőre. 57k a buli

    i5-4440+ asrock b85m pro4 pl ~ 60k. 3k-val drágább, cserélbe van benne integrált vga. Proci erőbe bele se megyek, de hidd el,hogy játékok alatt egy i5-4440 erősebb,mint egy fx 6300.

    Nincs itt senki lebeszélve, ha olvasnál is, akkor rájönnél,hogy kb 2 naponta írom be a minimum lapot fx procik alá. Aki azt akar venni,hát vegyen, csak akkor már jól rakja összes, minőségi lappal, normális hűtéssel.

    Utána mehet a tuning is persze,csak akkor tisztába kell lenni azzal,hogy alapjáraton 60W-al eszik többet terhelés alatt egy fx, ha meghúzod, akkor ez még több lesz.

    Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.

Új hozzászólás Aktív témák