Új hozzászólás Aktív témák

  • djadji

    senior tag

    Hello!

    Tud nekem valaki olyan programot ajánlani a komplett rendszer sebességét méri le, és az elemek egymáshoz viszonyított sebességét is megadja? Ami alapján meg lehet állapítani,hogy melyik a leggyengébb a rendszerben és mennyire.. (A WIN élményindex nem ér semmit ebben a tekintetben. )

    Arra kellene hogy egy konfigban meg lehessen állapítani, hogy ha pl VGA-t cserélek, az gyorsítja e rendszert s mennyire? Vagy inkább mást lenne érdemes kicserélni, mert mondjuk a RAM visszafogja az összes alkatórész sebességét, ami miatt hiába cserélgetek bármit.

    (hogy lehessen érteni egy SZÉLSŐSÉGES példa: Egy Pentium 2es 333-as gépben hiába cserélem le a R9 270-es VGA-t, R9 290X-re, az nem fog rajta segíteni... :DD :DD )

    Szval van ilyen program? És ha már itt tartunk (a tapasztalaton kívül) meg lehet e valahogy állapítani, hogy a jövőben vásárolandó alkatrészek listájában van ilyen "kilógó" gyenge (vagy éppen túl erős) láncszem?
    Ha megveszek egy gépet, akkor abban ne legyen se túl erős (amit visszafog a többi), se túl gyenge (ami a többit fogja vissza) alkatrész...

    http://djadji.fw.hu

Új hozzászólás Aktív témák