Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    Sziasztok.
    Egy pár hónap múlva elképzelhető, hogy beújítok egy asztali gépet, és kíváncsi lennék mennyit spóroljak össze rá :)
    Vegyük úgy, hogy mindent kell hozzá venni a legutolsó csavarig.
    Legyen minél kisebb (barebone), csendesebb és energiatakarékosabb.
    Főleg internetezésre és filmnézésre használnám, szóval FHD filmek ne jelentsenek neki gondot. Játszani alig játszanék rajta, max ilyen flash játékok, meg esetleg az új Mount & Blade Bannerlord multiban, ha egyszer majd megjelenik végre :D Persze a "régi" M&B is fusson rajta multiban röccenés nélkül, de nem elvárás a nemtommilyen árnyék és csillogás...csak ne kockák szaladgáljanak :)
    Gondolom erre 4Gb DDR3 memória, egy dual core vagy i3 proci, vmi alsó-középkategóriás videókártya, és egy 60-80Gbos SSD vmi normális táppal megtámogatva elég, meg persze vmi ház alaplappal. Billentyűzet, egér stb minél kisebb olcsóbb. Monitorból legalább 22 colos FHD, lehetőleg kicsi energiaigénnyel, és nem is tudom még milyen paramétere van egy ilyen monitornak..azért is kérdezek itt. Jah ha az számít rá egy fél évvel tervezek venni egy PS3at amit ezzel a monitorral használnék, ha ez számít. (ezért is kell pii egyszerű gép, kicsi a hely (NAGYON KICSI) és egymás mellett tartanám őket, persze kellő szellőzést biztosítva.)
    Szóval figyelembe véve a kb fél éves távlatot, és az igényeimet, mennyit kell kb összekapargatnom?:) A ps3at nem kell beleszámolni :)
    Köszönöm szépen minden segítőkész szándékú mesterembernek :)

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák