Új hozzászólás Aktív témák

  • ggaborx

    csendes tag

    válasz horush #16224 üzenetére

    Azért, mert kíváncsi vagyok az ilyen véleményekre mint a tied. Tudjam, hogy mit kellett volna másképp. (Valójában azt szeretném, ha mindenki annyit írna, hogy ez egy nagyon tutifrankó konfig lett - hogy megnyugodjak :) )

    Viszont az asus 7850-es 67ezer, míg a rendelt 6870-es 53ezer. Ez összesen 14 ezer difi, tehát az "ennyi pénzért" kitététel nem teljesen igaz. Amúgy is eredetileg max 40ezerért akartam vga-t, ezt felvittem 50-re, de ez az 53 már tényleg a max volt, amit erre szántam.

    Nem nagyon tudtam, hogy kell-e a 600 wattos táp, de gondoltam abból baj nem lehet, ha kicsit erősebb. Az 500-as csak 3 ezerrel volt olcsóbb.

    Sokat agyaltam az Extreme4-en as asus helyett, de nagyon sok helyen (külföldi shop vélemények) olvastam minőségi hiányosságokat, illetve sok példány egyszerűen gyárilag hibás volt. Asus esetén is volt ilyen, de elenyésző számban. Így a megbízhatóság vs. 20ezer különbség okozott dilemmát. Végül a WiFi Go + DLNA döntötte el a kérdést, mert rájöttem, hogy ezt remekül ki tudom majd használni.

Új hozzászólás Aktív témák