Új hozzászólás Aktív témák

  • weres78

    senior tag

    Üdv!

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Single játék, kompromisszumokkal. És általában mindenre, amire egy átlag felhsználó egy home pc-t. Nincs extra igénybevétel.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Komplett csere lesz, ház és ami benne van kellene.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Alaplap, processzor, memória, rendszer ssd (amilyen foglalattal jobbnak látjátok és amit elbír a keret, nem érdekelnek tizedmásodpercek) 250gb méretben, hdd 4tb méretben (rendelkezem ezen felül háttértárakkal 250gb sdd illetve 1tb hdd amiket használnék még), tápegység, ház (valami csendesebb fajta), illetve videókártya.
    4. Mennyi a kereted rá?
    200.000ft-nál ne legyen sokkal több.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
    Jelenlegi monitor egy régebbi fullhd, illetve van egy tv (4k) is amire kötve filmnézésre használjuk. Később elképzelhető nagyobb felbontásra váltás monitorban, illetve kipróbálnám milyen egy film fullhd felbontás fölött a tv-n.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Extra elvárás, hogy ne világítson, villogjon, lehetőleg legyen csendes, képes legyen kiszolgálni a monitort vagy a tv-t. Lehetőleg új alkatrészeket szeretnék bele, de kompromisszumkész vagyok természetesen, mert nem tudom mire elég a keret.

    Ha ssd, hdd nem fér bele nem gond, abból elvagyok a régivel átmenetileg.

Új hozzászólás Aktív témák