Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok.

    Egyik munkatársam fiának kell a közeljövőben gépet építenem, viszont egyelőre kevés információval rendelkezem arról, hogy a srácnak mik a konkrét elképzelései. Annyit tudok, hogy az apja nagyjából 200-250K-s határt szabott az összegnek, amiből gazdálkodhatunk, valamint hogy egy WD Blue 500 GB-os M.2-es SSD-t tudunk megmenteni a laptopból, amit eladnak, illetve monitornak jó lenne valami FullHD FreeSync-es modell, AMD GPU-val, mert főleg játékra kell neki. Elsősorban Fortnite, Counter Strike, Call of Duty és hasonló online lövöldék érdeklik. Nem kell 144Hz, vagy hasonló hardcore gaming monitor, szerintem elég lesz neki egy 75Hz-es modell is.

    Tudom, hogy ez édeskevés infó, de egyelőre ennyit tudok, majd még igyekszem kipuhatolni a részleteket, viszont jó lenne, ha valami kiindulópontot tudnátok adni, hogy szerintetek milyen összeállítású gép lenne neki jó.

    Az SSD-n kívül, ami már adott, a monitort ki kell hoznunk 50K körüli összegből (Én az ASUS VG245Q-t ajánlottam, de ha tudtok hasonlót olcsóbban, érdekelne a véleményetek). És a házat is kiválasztotta már, ami egy EVOLVEO Ray 2 lesz, legalábbis neki ez tetszett meg. :)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák