Aktív témák
-
agemate
addikt
válasz kelzsoca #3551 üzenetére
5770 szerintem jelenleg nem éri meg, normális hűtéssel 45k alatt nem kapsz, csak használtan. 6xxx-re én is várok, lehet, hogyha kijönnek adom is el az 5770-et
odipapa: Tudom, Árgép.hu szerint csak két üzlet forgalmazza, de HA-n lehet még találni, pretested négy magos példányokat is.
-
chriss88
csendes tag
sziasztok! olyan kérdésem lenne, elég nagy gondban vagyok ugyanis most probáltam összerakosgatni az uj gépemet, és a videokari( hd 5770es ) sehogysem akar beleférni a házba pedig az is uj (coolmaster 335 fekete) ilyet még nem láttam! mi lenne ilyenkor a teendő?? köszi a válaszokat
-
-
agemate
addikt
válasz chriss88 #3566 üzenetére
Jaj, Te Ha azokra a lemezkékre gondolsz, amik a ház hátuljában vannak, akkor felülről vegyél ki hármat, de elég, ha a felsőt meghagyod és alatta kiveszel kettőt.
Amúgy anno én meg mindig elfelejtettem visszadugni a vga-ba a tápkábelét, valahol el kell kezdeni
Gépösszerakásnál él az a szabály, hogy mindent oda kell bedugni, ahová erőltetés nélkül belemegy. Figyelj nagyon a kábelek csatlakoztatásánál is! Alaplapba dugsz kettőt a tápból, de a vga-ba is dugsz egyet! Vinyókba, odd-be is, satákat is, mindent ahova kell, használd az alaplap user guide-ját![ Szerkesztve ]
-
bezonce
csendes tag
Hello, kellene egy asztali gép. Játékra használnám meg filmnézés, netezésre. Azt szeretném hogy a játékok ne akadjanak. Az nem nagy gond ha kicsit többet rá kell szánni ha megéri. 250 000 FT a határ(még belefér pár 10e). van egy monditorom egy fujitsu 1600x1200, nem nagy, de majd ha lesz pénz veszek jobbat.
HD és 3D(tudom kell szemüveg is de a gépbe) hez mi kell a monitoron kívül, és mennyibe kerül?
Ilyenkor a hűtéshez kell valami más, a dobozban lévőn felül?Én erre gondoltam:
Asus ATI Radeon HD5850 vagy HD5870
intelcore i7 920
Cooler Master Silent Pro M600
GIGABYTE GA-EX58-UD3R
Cooler Master HAF 922
? 500GB
KINGSTON 6144Mb DDR3 1333Mhz CL9 TRIKIT
Ez lehet kicsit több, de jó lenne? -
törölt tag
válasz bezonce #3573 üzenetére
LAP: MSI P55M-GD45 3év gar: 24 900 Ft
CPU: Intel 750 Core i5 2660/1333/8MB LGA1156 BOKSZ 3év gar: 53 990 Ft
Hűtő: Xigmatek Balder SD1283 9 890 Ft
RAM: GeiL Value DDR3 1333MHz 4GB Kit CL9 5év gar: 1,5v 26 300 Ft
HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB (HD103SJ) 3év gar: 17 390 Ft
VGA: Sapphire HD5850 1GB GDDR5 Full (11162-00-40R) 2év gar: 74 590 Ft
ODD: Sony AD-5240S-0B SATA Fekete OEM 4 900 Ft
TÁP: Chieftec CTG-400-80PB 400W Active PFC 3év gar: 10 300 Ft
HÁZ: Cooler Master HAF 922 Black (RC-922M-KKN1-GP) 24 990 Ft
OTH: 8 Pin és 24 pin hosszabbító - 30 cm 1 800 Ft
össz: 249 050 FtGépösszerakás: 2500 Ft. Árak Tőlem.
-
chriss88
csendes tag
sziasztok megint lenne egy érdekes kérdésem a hyper plusz 212 procihűtővel kapcsiban
szoval tegnap felszereltem de nem vettem le róla azt a kis cellux darabot az ajjáról ugyanis a leirás szerint nem húzhatom le róla szoval azzal együtt tettem fel! nagy gáz ha rajta maradt? mert számomra ne mvolt teljesen egyértelmű a leirásban hogy mi legyen vele! köszi a válaszokat! -
törölt tag
válasz chriss88 #3576 üzenetére
Nem vetted le azt, ahol a borda érintkezik a cpu kupakkal? Most kapcsold le a gépet és sürgősen szedd szét és vedd le, nem maradhat ott az rajta, oda pasztát kell kenni egy kicsit a cpu közepére, így a hőátadás a béka segge alatt van.
Amúgy szerintem rajta van hogy "remove"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nincs itt semmiféle bazár. Azok az ajánlatok amelyeket én készítek, azokat az árakat én keresem ki, hol ebből a boltból, hol abból. Ugyanígy ajánlj itt mindenki.
Egyébként meg szoktunk a hwapróból is használt cuccokkal is kiegészíteni gépajánlatokat, ez is elfogadott itt.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz #98593280 #3585 üzenetére
Gépösszerakás: 2500 Ft. Árak Tőlem.
Idézet nemrégről, ha több boltból van a cucc melyik rakja össze? Nincs egyébként semmi gond ha Te árulsz/csinálsz valamit, csak annak nem itt a helye. Iponosok is vannak a fórumon, egyik sem hirdetett még ebben a topicban, tudtommal. Magyarázkodni lehet csak felesleges, ráadásul senki sem hiszi el az "árak tőlem" után hogy ezt emberbarátságból teszed, amit természetesen nem is kell, normális munkát meg kell fizetni. Azt gondoltam ennyi ph-s múlt után ezt nem kell kifejteni, tévedtem, ennyi.Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz #98593280 #3587 üzenetére
Lényegében a PH-nak dolgozom ingyen, a hátamon viszem ezt a topikot lassan 1 éve, vállvetve itt jópár kollégával.
Ezzel nincs is gond, mint a múltkor írtam nem kényszerít rá senki, Te vállaltad, ezért hagy ne sajnáljalak. A kérdésemre nem kaptam választ, de sejtettem hogy ez lesz. Utoljára, nem azzal van bajom hogy árulsz cuccot, csak nem itt kellene, arra ott az apró vagy nyiss egy bazárt. Akkor egyébként nagyon nehéz megérteni valamit ha nem is akarom megérteni /itt nem magamra gondoltam/.Mod torma1981 : Ha nem érted miről van szó legalább olvass vissza mielőtt írsz.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
csokad
senior tag
most te azt szeretnéd elérni hogy Shell azt írja hogy "ez a reklám helye volt" vagy hogy "ebben az árban lévő árukért érdeklődj nálam". de ha egyszer tud olcsóbban ajánlani mint pl a sokat emlegetett cég akkor miért ne tegye? nehogymár a vásárló járjon rosszul.. nehogy azt hidd, én nem állok senkinek a pártján, ez saját vélemény. amúgy jó lenne az offot befejezni.
. -
törölt tag
Én is csak ismételni tudom önmagam: nincsen boltom, bazárom, sem árlistám. Az ajánlataimat - továbbra is, mint ahogy eddig is - legális magyar pc boltokból állítom össze.
Boltot, bazárt pedig ahogy írtam is pár hónapja, én nem fogok többet reklámozni, mert a legtöbbje az Országos HW Körképen leszerepelt: Ipon is, PH által agyonajnározott PC-Outlet is, 1-2 PH bazár is. Kodegány, lga775-ös ddr2-es kifutott vacak ajánlatot küldtek be. Nem méltóak arra, hogy publicban pozitív aspektusban kiejtsem a nevüket.
Ez egy szakmai fórum, törzstagok által összeállított, véleményezett gépajánlatokkal. A gépet meg mindenki ott veszi meg, ahol akarja: ez a vevő döntése.
-
odipapa
senior tag
-
törölt tag
Játékos egerek megatesztje , Part2
-
ktommy91
addikt
Üdv mindenkinek!
Havernak kellene gép max. 125k a keret.
Ezt néztem:
Ház: ASUS TA-K51 5.625Ft
Alaplap: ASROCK M3A770DE 17.026Ft
Proci: AMD Athlon II X4 630 2.80Ghz AM3 BOX 25.730Ft
RAM: GEIL Value 2048Mb DDR3 1600Mhz CL8 KIT 17.863Ft
HDD: SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ 12.187Ft
VGA: HIS H575Q1GD HD5750 1GB GDDR5 HDMI DP PCIE 37.346FtVéleményt illetve javaslatot várok.
Köszi előre is!Nincs kerítés.
-
törölt tag
válasz ktommy91 #3597 üzenetére
Ebben az Asus házban 1 db 8 centis házventi van szerintem hátul, valszeg nem a leghalkabb kategória. Adott esetben nem árt cserélni egy AC 8 centisre, ami halkabb. Akár másik Asus-t is nézhetsz, vannak amelyekbe elölre és hátulra is szereljető 8-9 akár 12 centis házventi is. Ezekben úgyis cserélni illik, szóval nem baj, ha úgy kell megvenni külön bele, az legalább normális lesz.
A KIT helyett én egy db 2GB-os modult vennék, a dual channel gyakorlatban nem jelent sebességnövekedést, bővíteni meg könnyebb ha 3 db slot marad üresen. Akár később majd 4 vagy 8 GB-ra is. 1600 Mhz-es sem szükséges, az 1333-as elég, attól sem lesz gyorsabb a géped, de beállítási problámáid lehetnek (fagyás, reboot stb).
VGA kb. 1280x1024 és 1440x900-as felbontásra alkalmas. Többi jó.
-
a000
őstag
válasz #98593280 #3594 üzenetére
Itt az a baj, hogyha nem nyitsz bazárt, akkor az oldalnak az kiesés pénzileg. Érted? Burkolva ez lett megmondva.
Amúgy meg ha ennyire szúrja a szemüket, írd a végén oda, hogy árak figgyfiriggy üzletből, privátban adsz elérhetőséget hozzá
Amúgy én is inkább olyan embertől veszem, mint Te, mert tudom, hogy nem a szart akarod eladni. Van itt egy neves bazáros, mindenki tudja a nevét, G-vel kezdődik, hát had ne mondjam el milyen trehányul rakta össze a gépet...pl:alsótápos házba berakta a tápot fordítva, hogy belülről szívta a levegőt... -
lsc
nagyúr
válasz #98593280 #3594 üzenetére
Gondolom ez :szakmai topikokban való hirdetést, saját apróhirdetés, vagy bolt linkelését, vagy bármilyen termék eladásra kínálását. kimaradt amikor az alapelveket olvastad, egyébként azért visszatetsző amit csinálsz mert nemrég még egy modinak is be kellett avatkozni amit egy újonccal műveltetek, ez amit csinálsz látom már nem zavar. Tipikusan a más szemében a szálkát esete. A kérdésemre természetesen most sem jött válasz, erről ennyit.
Boltot, bazárt pedig ahogy írtam is pár hónapja, én nem fogok többet reklámozni, mert a legtöbbje az Országos HW Körképen leszerepelt:
Szerintem a boltok akkor most már bezárhatnak, ezt gondolom Te sem gondolod komolyan. Ha ennyire nem megy a boltoknak akkor nem kell ide írni, ennyi, de saját bazárt csinálni egy szakmai topicból sem "illik", de tudod mit csináld, ha a modiknak jó én át tudok siklani felette.Mod csokad : Először is meg kellene tanulnod offot írni, majd utána bírálni valakit. Akkor neked is, nem az a bajom hogy olcsón árul általa beszerzett dolgokat, hanem hogy mindezt egy szakmai topicban. Lehet csinálni azt is, csak ahhoz ott az apró, ennyi.
Mod a000: El vagy tévedve, semmi közöm a ph-hoz, sima látogató vagyok én is. Csak az zavar hogy valaki a sját hibája felett elsiklik, a másikét meg felfújja, ráadásul nem kezdő hogy tudja mit lehet mit nem.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Gamer PC! R5 5600X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest