Új hozzászólás Aktív témák

  • Luissimo

    veterán

    válasz blakey #3968 üzenetére

    "bármilyen segitséget szivesen veszek" jeligére

    én 3 boxon probáltam, mindegyiken ment a program, csak a lejátszások nem indulnak el, a tartalmat nemtudjuk megjeleniteni v vmi ilxrsmi hibaüzenettel:
    -A95 MAX,
    -BeelinkMini MXIII II
    -Sunwell T95z Plus

    egyik sem a legrosszabb boxok kategóriájából való ,

    szivesen fogadok mindenféle tanácsot, most volt lehetőségem egy UPC hozzáférést kiprobálni.
    (mobilon mindig müxik, az is eléglenne, de sajnos castolni ugyanugy nemlehet, mint a TV GO-t)

    UPC honlapról és Google Playről:
    *Fontos információ**

    Az alkalmazás 4.0.3 vagy újabb Android verziót futtató eszközök esetében működik. Az alkalmazás nem támogatja a root-olt szoftverkörnyezettel rendelkező eszközöket.
    A Horizon Go egy online adatfolyam alapú HTTP Live online-streaming (HLS) szolgáltatás, amely segítségével Ön, arra alkalmas internetes eszközein bárhol, a nap bármely napszakában önfeledten élvezheti a UPC Magyarország Kft. digitális kábeltelevíziós csatornakínálatában található (dedikált) szórakoztató médiatartalmakat.
    Az alkalmazás letöltése és használata ingyenes. A Horizon Go szolgáltatás igénybevételéhez aktív UPC Digitális Kábeltelevízió előfizetés, zavartalan, folyamatos szélessávú internetkapcsolat (javasolt letöltési sávszélesség: 10Mbit/s); valamint ingyenes My UPC Profil regisztráció szükséges.
    A Horizon Go szolgáltatás használata adatforgalom generálásával jár együtt. (Generált adatforgalmi ráta: 10MB/min) Ezért egyes internet-szolgáltatások esetében felmerülhetnek adattúlforgalmazásra vonatkozó többletköltségek. Javasoljuk, hogy a szolgáltatás használata előtt keresse fel internetszolgáltatóját és tájékozódjon internetkapcsolatának túlforgalmazási díjairól.
    A Horizon Go szolgáltatással a UPC Magyarország Kft. digitális kábeltelevíziós kínálatában található, egyedi előfizetésre szabott dedikált tartalmak érhetők el. Ez azt jelenti, hogy amennyiben Ön otthoni digitális UPC kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezik, úgy Ön a Horizon Go szolgáltatással közel azonos televíziós tartalmakat érhet el online csatlakoztatott eszközein. (Egyes lineáris csatornák, illetve televíziós tartalmak kizárólag otthoni megtekintésre korlátozottak.) A Horizon Go szolgáltatás egy My UPC Profillal összesen 3 darab készüléken használható egyidejűleg. Mindhárom készüléken különböző csatornákat és műsorokat nézhet egy időben.
    A Horizon Go szolgáltatás kizárólag magyarországi IP címről és honos hálózatról üzemeltethető, ezért a felhasználás alapfeltétele a belföldön történő használat.

    Az utolso bekezdésben irtakat sem értem,mivel márjoideje a teljes EU-ban mennie KELL.

Új hozzászólás Aktív témák