-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbiiii
tag
Sziasztok segitséget szeretnék kérni! Szándékomban áll uj gépet vásárolni amit eleinte S754 ként képzeltem el,de mára annyit esett a 939-es procik ára hogy beruháznék egy A64 3000+ ra(mindenképp Amd-be gondolkozom)! Az igazi kérdés az lenne hogy milyen integrált vga-s lapot vegyek hozzá,ugyanis nem lesz pénzem egyből egy 6600 GT-re! (Fontos lenne az olcsoság is!)
Sok jot olvastam az Asrock K8NF4-es lapjárol meg a Gigabyte hasonlo deszkájárol de nem tudom melyik lenne jobb?!
Esetleg valaki tud más hasonlo kategoriás lapot ajánlani?
Ha valakinek van tapasztalata az kérem irjon! -
Norbiiii
tag
Szia köszi a linkeket! Számomra nagyon hasznosak! Amugy Asrockba is van 939-es (Asrock 939NF4G-SATA2 Nvidia GeForce 6100)-ilyen néven van a kiskerárak.hun!
De teljesen igazad van én kevertem ide a K8-at!
Még sajna nem tok dönteni. Köszönöm a két előtted hozzászolo kollégának is a javaslatot, még megfontolom az ő ötletüket is!
Köszi mindenkinek mégegyszer! -
Norbiiii
tag
Köszi a jo tanácsot én ilyenbe nem is gondolkodtam volna! Tényleg csak mezei ram lesz beletéve,mert ez egy költséghatékony megoldás mindenképp!
De lehet mégse integrált vidkaris lapot kéne vennem, hanem gyüjteni egy rendes vga-ra!
Ez majd elválik!
Kösz mindenkinek aki segitett!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest