-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz talmam #35981 üzenetére
AsrockH77 Pro4/MVP majdcsak minden kritériumodnak megfelel.Ha mégis ki akarod használni azt a kis tuninglehetőséget amit a szorzózáras CPU kínál Z77 Pro3 de még a Z77 Pro4 is belefér a 30K-s keretbe.
Az SLI egyik lapnál sem elérhető de CF az igen bár a második PCI-E csak 4X módban működik.Ha kell a normális SLI/CF kicsit 30K felett ASROCK Z77 Extreme4-M.
(#35979) Hege1234
Szívesen!
(#35980) DrJános
Szerintem jobban járnál az Intelel ...
De a Milyen asztali gépet vegyek? - Olvasd el az első hsz-t ! topicban segítenek.
De a két lap közül egyértelmű hogy a SABERTOOTH.Csak marketingre nem adnak +2Év garanciát ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz talmam #35983 üzenetére
Szívesen!
Szerintem nem nézne ki rosszul.Amúgy sincs nagy különbség köztük pl.:H77 Pro4/MVP 30.5cmx20.1cm az Extreme4-M 24.4cmx24.4cm ...
A 4 pines-el is simán működik.De milyen táp az?
A tuninghoz nem árt a 8pines csati/táp a terhelés miatt duplázták.
Szerintem bőven elég a szorzózáras CPU-val a +4szorzó.Bár ha nem túl drága akkor .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz talmam #35985 üzenetére
Persze hogy elmenne még tuningal is (nekem is 500-as van) csak az új 500-as tápokon már dupla 4pines csati van.
(#35986) jozsi252
Kb. annyival rövidebb amennyivel szélesebb a mATX legalább rendesen fellehet fogatni a házban ...
"sokat számít az a pár centi is szerintem" Miben?Területre szinte megegyezik a Extreme4-M -el.
A PCI foglalaton kívül nem sok előnye van ......Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Aorus B550i Pro AX ITX alaplap + Samsung 500GB 980 Pro SSD - ELADÓ!
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest