Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz adika4444 #9296 üzenetére

    Szerencsére még kicsit messze van a dolog, addig meg még gondolkodom rajta, hogy hogy akarom megvalósulni, hátha addig egy kicsit változnak az árak, illetve a kínálat is, persze egyikre se veszek mérget, az ár meg ebben a kabaré országban biztos úgy fognak változni, mint az Euro értéke, a forinthoz képest.
    Az érdekes amúgy, hogy az USG-n nekem se nagyon ment a VPN, a site-to-site-ot nem véletlen nem erőltettem, pedig össze akartam kötni két hálózatot, de végül is portnyitással és RDP-vel lett megoldva, de azért tényleg bosszantó, hogy egy ekkora értékű router esetében ilyen funkciók nem működnek, vagy inkább nem stabilan működnek, pedig nem újdonság.

    Másik:
    Az SSH-n sokat gondolkodtam, de ha kell valami egyszerűbb beállítás/átállítás, akkor tovább tart mint grafikusan winbox-on keresztül, főleg mikor telefonról jelentkezek fel a routerre, azon már nem annyira kényelmes bepötyögni a dolgokat, az a szerencse, hogy csak ritkán van ilyenre szükség.
    Ami a támadásokat illeti, nálam nem célzottak, sőt eléggé bénák, mint a bejelentkezési kísérleteken is látszik a lentebb csatolt képen (párat kigyűjtöttem), szerintem csak ilyen felderítő jellegűek, mármint úgy értve, hogy a legegyszerűbb és leggyakrabban használt felhasználónév/jelszó párosokkal próbálkoznak és akkor hátha bejutnak és azt csinálnak amit akarnak.
    Csak arra vagyok kíváncsi, mikor óhajtják abbahagyni.

    (#9298) byson55: Remek önkritika, a baj csak az, hogy magadról E/3. személyben beszélsz. Látom a további személyeskedést nem sikerült befejezni, csak közvetlenről közvetettre váltottál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák