- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz #70869248 #1435 üzenetére
nyugodtan tarthatód, az emberek mind különbőzőek ahgy mi is.
Én ettől függetlenüla szándékosan verekedni akaró, direkt a bajt/balhét kereső, kötekedő arcokat nem csipázóm, és nem is fogom, az ilyenek miatt nem lesz sosem béke a világon.De örülj csak magadnak nyugodtan, sajnos sok követőd van manapság főleg a pesti ájszakai életben.
Más dolog ha mondjuk lejársz edzésre és ott küzdősportot üzöl és oda szeretsz járni, ok ezt aláírom rendben, de csak ugy brahiból mér ne kössünk bele valakibe 8an hogy agynbaxxuk feeling nekem nem jön be, sőt lenézem, és kivégezném az összes ilyne embert.
sry 2x."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz #70869248 #1566 üzenetére
naja, megnézném egy rendőr hol venné el az autómat, ha addig élnek sme engedném meg. Inkább elhajtanék de hogy ő elveszi műszaki, slusszkulcsot, és elörömautókázik vele a telepre, és majd eladja és jót röhög mennyi pénze lett belőle, netán saját magának megoldja hogy megvegye....ezt soha, inkább Dunába lököm mint odadjama xaros jardnak.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tildy
nagyúr
válasz #70869248 #1566 üzenetére
Lehetne olyan szabalyt letrehozni, hogy lakott teruleten kivűl csak kanyarban vagy tenyleges utfelujitaskor lehet kinn korlatozo tabla, egyebkent meg 90 a max . of course, nem autopalyara, es nem autoutra ertem.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
válasz #70869248 #1605 üzenetére
már csak egy egyszerű előzésnél is szabályt szegsz pölö...
hiszen biztonságos előzéshez legalább 20-30kmhs sebesség különbség kéne hogy legyen.
ami már eleve sebességhatár túllépés ugye..
volt ilyen családban. unokatesómat így szopatták be rendőrök. kielőzött egy 40nel tötymörésző autót városban üres utcán, ezért felgyorsult vagy 60-70 környékére, előzés után visszament 50-60 közé, de már villogták is le... gusztustalan
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
válasz #70869248 #1651 üzenetére
Nem akartam jó pár embert megsérteni+1 vhosszú lavinaszerű vitét elindítani itt ezzel, de az igazi véleményme hogy japán presztízsautó alig akad. ...a legend az..utána pedig erősne gondolkodnom kell...a phaeton pesztízs akárki akármit mond.
Akkor egy begratós kérdés???egy gallardo presztízsautó?
dokar:
lehet nem tudom, nem egyértelmű.mire fel lenne az?
T1:
a gti igen, de mi nema gtiről beszélünk, kedves barátód, az 1.3ast említette mellette.
Az 1.3as suzi bevásárlóautó
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dabadab
titán
válasz #70869248 #1666 üzenetére
''Azok az alapfelszerelések amik egy presztízsautóban alap kell hogy legyen''
Hopp, itt fogalmi zavarrol van szo.
Amirol te beszelsz, az a luxusauto. A presztizs, az egesz mas.
Ahhoz, hogy egy autonak presztizse legyen, nem kell semmilyen muszaki v esztetikai kovetelmenynek megfelelnie, egyetlen dolgot kell tudnia: latszodjon draganak, vagy inkabb mutassa a tulajdonosat gazdagnak, ill. - es legesleginkabb - sugarozza azt, hogy a tulajdonosa magas tarsadalmi pozicioban van: ezert van az, hogy az S Klasse presztizse magasabb lehet, mint (a hasonloan draga) Porsche, mivel ez utobbiban penzes apuci elkenyeztetett kisfia ul, a Merciben meg maga apuci.
Az auto presztizse tehat nem magaban az autoban van, hanem a kulso szemlelo ertekiteleteben, tapasztalataiban, eloiteleteiben, igy aztan egy adott auto presztizse erosen fugg attol is, hogy kit kerdezel meg.
Presztizsauto-e a teruleti kepviselo ceges Astraja? Siman lehet az az egyik embernel (''Olyan fontos ember a cegnel ez a Tibi, hogy meg autot is adnak neki.''), egy masiknal meg nem (''Szerencsetlen csoro, egesz nap egy 1.4-es Astraban rohangal, biztos meg a klimara is sajnalta a ceg a penzt.'').
A Phaeton ezert is nem alkalmas presztizsautonak, mivel tulajdonosa statuszat nem eleg hangosan kiabalja a vilagba: a legtobb embernek csak egy WV, valoszinuleg osszekeverik a Passattal, ami ket kategoriaval lejjebb van. (Persze, az Audiknal sincs markans kulonbseg az A4 meg az A8 kozott, de az Audinak, mint markanak, egeszen mas a megitelese, mint a Volkswagene, igy ott az A4 az A8 dicsfenyeben sutkerezik, mint a WV-nel a Phaetont a Passat (meg a Golf meg a Polo) arnyekolja be.)
Ja, es a Bugatti az eredetileg is presztizsauto volt, a Royale minden luxusautok oregapjaDRM is theft
-
dragonfx
veterán
válasz #70869248 #1683 üzenetére
Ebben van igazság, de ez az élet rendje szerintem, vicces is lenne a suzuki kidobna hazánkban egy 8-10millás autót alias V8 vagy V10 motorral.ki venné meg???...senki, mégha meggyőzőbb is lenne amint a konkurensek.Ugyanez igaz visszafelé is, gazdaságossái okokra hivatkozva lenne 1.2es merdzső pl netán 1.8as porsche, vagy 2.5ös dízel lambo.O ......
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz #70869248 #1689 üzenetére
Vagy az enyémbe egy ferrari motrot, vagy lambot...amelyiket a tulaj összetörte de a moci megmaradt ...mekkorát gyorsulna???...hátúl 316...végülis lenne egy egyszerűbb, a 760i mociját beletenni, és akkro csak fel kéne cserélni a kettőt 361i
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz #70869248 #1850 üzenetére
ó, akadályozni nem akadályoztam...
nem volt itthon Asszonka, megy ki külhonba dolgozni, aztán úgy egy percre elpattant az élet...
Veki tud gyorsulni, ha pörgetem...
dokar! jó az avatárod! na ha majd ESETLEG nekem is engedélyezik...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- trek81 károsultjai
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest