Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Megint egy diszkóbaleset..de ittasan mér kell tolni neki? ..mégha macával lettek volna megértema sürgősséget ..de így...
Kettészakadt autó szerintem nem kommentelem....ocska xar...egy autó így nem szakadhat szét...Persze majd magyarázzátok el a enzo tulajnak mér szabályoz az autója 130nál, hosszított egyesbe ....ne röhögtesseetek már ...10ből 8 autógyár csődbe menne ezzel az elvvel...
Kell a 200.Amugy ma 50km városi közlekedés full nyugi minden,én is, egyedül a vörösbegyes parkoló bukkant ki egy fószer 2 kocsisor közül....de hála égnek időben észrevette magát., pedig már rántottam balra
wagonR+...vazzz 60as táblába 40nel..ilyennel mit kell cisnálni??..megmondom shotgun ...előttem haladő a3 már integetett neki..én is rávillantottam...ilyenkor sjanálóm hogy csak 102 ló van..nem 202.....vagy 302.....én a tábla sebbessége alatt haladókat is megbüntetném, ha nem indokolt az eset..szándékosna feltartjáka forgalmát idegesítik a rendes drivereket."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
amol
addikt
Aki nem indexel, mások életét kockáztatja, ugyanis vannak gyakorlatlan sofőrök ugye, akiket meglep a váratlan sávváltás stb. És ugyanannyi büntetőpont jár érte mint azért, ha az ember nincs bekötve. Pedig az mindenkinek magánügye, hogy magára mennyire vigyáz.
Én még az üres úton is indexelek, mert úgy tanultam meg hogy kötelező, és gondolkodás nélkül csinálom. Az lenne szokatlan, ha nem csinálnám. Úgy látszik ezek már nem tanulták sehogy, bár ez nem lep meg mert a többi szabály sem létezik számukra. Kár hogy olcsóbb megvenni a jogsit mint lerakni.
És megállok a zebráknál is a 190LE ellenére. Jó érzés látni a gyalogosokon a "hálát".Ma a szemem láttára fordult meg egy utánfutós teherautó a nagykörúton egy rendőr orra előtt. Mit gondoltok, érdekelte?
Sztori megbízható forrásból: nyár, ablakok letekerve, X elé kikanyarodik Y bogárban index nélkül, X-et nagymértékű negatív gyorsulásra késztetve. Következő lámpánál X kiszáll, benyúl, majd a letépett indexkart eldobja "ez úgysem kell" megjegyzéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest