Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Megnéztem a thermaltake.com-on, de nem bírtam kitalálni miben különböznek...
valaki tudja esetleg?
Ha valakinek van ilyen hűtése Gef4 Ti4200-őn, akkor megírhatná róla véleményét.
Csapágyas a gyári hűtőm és most fogok venni valamilyen hűtést rá, ez és a Vantec a két esélyes. Még nem tudom melyik lesz...
Gyári hűtéssel 275,550-ig bírtam tuningolni (64Mb Inno Ti4200), följebb nem mertem, mert így is forró szegényke a gyári hűtéssel. :( -
Alvin_ti4200
félisten
A kettő között annyi a különbség, hogy az 1449-es világít. Amúgy nekem is az 1349-es volt a 64 megás Inno-mon, mert annak is behalt a gyári ventije. Hűtése kielégítő, de nem nevezném szupernak. A ventije elég hangos (5500 rpm@29 dBA), de elviselhető. A Vantec még ennél is hangosabb egy picit, és hűtése hasonló.
-
Draki
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Köszi a gyors választ! :)
Mondjuk a Vantec cserébe olcsóbb, legalábbis úgy rémlik.
A Vantecbe az nem tetszik, hogy a RAM hűtőbordák aluminumból vannak...
Míg Thermaltake-nél réz, bár nem tudom van-e jelentősége, valsz nincs...
A zaj annyira nem érdekel... :) (2MHz-ért traktort rakok az ágyam mellé :D)
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Egy barátom pont most vett ilyen TT-t! Valóban egy kicsit hangos, de elég jónak nézett ki! Ha a hangja nem érdekel akkor szewrintem jobb mint a gyári hűtés!
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
A Tt bordái is alumíniumból vannak. Csak le vannak festve. Nekem is a világítós változat volt. Annál 100%, hogy így volt!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Kirbly
aktív tag
itt van egy link:
[L]http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1655.htm[/L]
ti ezt ajanlanatok ti4200-ra vagy inkabb az a1349-et?Mi? Nem tetszik ez a sor? Hívja a 06-80-NA-ÉS-AKKOR-MI-VAN ingyenes számot…
-
artesz
tag
pár napos gondolkodás után én arra jutottam, hogy a TT-t (giant II) rakok az R9500-ösömre, vmint a régi bordájából csinálok RAM hűtőket. Elvileg ezek elférnek a nagy borda alatt, vmint kap 1 8 centis ventit 1000 fordulaton, hogy ne rakadjon meg a levegő a TT alatt.
ps: itt 1 link, ahol tesztelték a Zalmannal:
[L]http://www.silenthardware.de/viewarticle49.html[/L]Kérlek privit írj, e-mailt ritkán nézem....
-
Joltee
aktív tag
TT 1349/1449-hez lenne 1 kérdésem: a leírásuk alapján 3 pin-es a tápcsatijuk, a kártyámon viszont asszem 2 pin-es aljzat van? Akkor most nem kompatibilis???
JolteeChuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
Kirbly
aktív tag
Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest