Új hozzászólás Aktív témák
-
Kupszi
aktív tag
Értem én hogy újítani kellett, meg azt is hogy az játék elején még izgalmas újítás hogy a lőszert Craftolni lehet, De hogy szinte már csak ott érdemes, és már unalmas is hogy Hardcore-n elég sok skúló kell az enemybe, és sokszor elfogy,emiatt futkosni kell vissza a munkapadhoz. A játék közepe fele már idegesítő nagyon.
Az upgradelés táskából pedig nagyon jó lett. Ha nappal van a revolvert átalakítom inkább dmg/accuracy-ba , ha meg sötét van és lopakoni kell, mehet rá a hangtompító.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
PC-n melyik gombal, vagy kombinációval kell váltani robbanófejes nyílvesszőre? Egyszerűen végignyomkodtam már mindent. De semmi.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz SkyTrancer #794 üzenetére
Kinek mi, akinek nem jön át a metro világa, értelemszerűen nem fogja magasra pontozni. A játék és a story jó, a gépigény pedig brutális.
-
Kupszi
aktív tag
Nálam véletlenül sült egy a "good ending" pedig nem is nagyon törekedtem rá. A gitárt nem szereztem meg, de amúgy minden más mellékküldit megcsináltam.
Olvastam hogy miket kell kötelezően megcsinálni, de a Gitár nálam nem volt meg, és mégis...
Noh sebaj, lehet még1x majd végigtolom később,de egyelőre eddig olyan érzésem van, hogy jónak jó a gamma,de még1x nem akarok belekapni.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
Főként ne ölj, tehát a lopkadásé a hangsúly. Ha megadják magukat csak üsd le őket. A mellékküldiket csinálni ezerrel, a spártai katonákét is. Akkor tuti happy ending lesz.
Ha csak szimplán a fő küldit fogod csinálni és igyekszel minnél hamarabb végezz , instant bad endingPipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
Csak jól emlékeztem hogy fent van. A váltókar pedig kicsit visszább lesz, Oda meg úgy ahogy jössz be a Railcarral megállsz és ott lesz. Bár nekem elsőre kiszírta a szemem, de én se vettem észre, aztán sok keresgélés után megtaláltam én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest