Új hozzászólás Aktív témák
-
xtro
aktív tag
-
Tertius
tag
Akkor jól megkevertem. Elmegy, elmegy, csak nem mindegy, ki, honnan, hová, melyik könyvben / játékban
A stalkeres pályablokkos hír nagyon jó, kedvelem, amikor lehet szabadon járkálni, de NEM free world / roam arénaszerű katyvasz valami az egész, hanem azért a történet rajtunk tartja a kezét . . . mint a mass effectekben, stalkerokban. Épp annyi extra szabadság, amennyi kell. Nagyon szuper.
[ Szerkesztve ]
-
Rony949
őstag
A DoF és motion blur nem igazán fps zabálóak, de az élsimítással egyetértek. Azt mindig ki szoktam offolni, vagy maximum FXAA-ra állítom ha már nagyon zavaróan látszódnak a recék. Az árnyékokat is érdemes ezekben az új játékokban medium-ra állítani, mert sok helyen így is jól néznek ki. Esetleg még a növényzet sűrűséget szintén medium-ra. (már ha lesz ilyen beállítás)
Nekem egy GTX 1060 van (6 gigás), úgyhogy én is aggódom egy picit. De bízom benne hogy high és medium keverékkel meg lesz a 60 fps 1080p-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest