-
IT café
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudu67
tag
Sziasztok!
Légyszi árazzátok be ezt a konfigot!
Mecury Via P4M266a (S3 int.VGA)
Intel Celeron 1.7 Ghz
Maxtor 40Gb
Samsung 52X CD olvasó
256 +128 Mb DDR333 memória
Comador hálózati kártya
Mercury fehér ház (300W táppal)
Hp deskjet 3520 Színes tintasugaras nyomtató
(A cucc nem az enyém, bővebb infóm nincs róla)
Előre is köszönöm.Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni ! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
as_Rock
őstag
válasz greatchaos #368 üzenetére
Olcsón bármit ellehet gyorsan adni
Én hűtőborda nélküli kingmaxokat se látok 15 alatt hirdetve (persze tudom nem biztos, hogy ennyiért el is megy, főleg Ph-n )
[Szerkesztve]"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretném a hozzáértők segítségét kérni. Mennyit érnek ezek az alkatrészek?
- ASUS P4P800 E deluxe
- P4 3GHz prescott
Előre is köszönöm.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
L!NK->Q3
senior tag
Mecury Via P4M266a (S3 int.VGA) 3k
Intel Celeron 1.7 Ghz 2.5k
Maxtor 40Gb 3k
Samsung 52X CD olvasó 0.5k
256 +128 Mb DDR333 memória 2+1k
Comador hálózati kártya 0.5k
Mercury fehér ház (300W táppal) 3k- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
L!NK->Q3
senior tag
az a helyzet hogy 13-14k körül lehet kapni 250GBos vinyót, 18kért 3800+X2 amd procit, 13kért meg 3ghzes pentiumot, így a jóval kisebb teljesítményű dolgok is jóval olcsóbbak lettek használtan (is)
ez van- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
csapos2
addikt
Nos, akkor tovább bonyolítanám a dolgot egy újabb kérdéssel.
A következő konfig eladható 35K-ért, vagy másképp, ér e annyit?
Asus P4P800 E Deluxe, P4 3GHz prescott, Inno3D FX 5900 XT, 2db 512-es DDR 400-as RAM.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Dudu67
tag
válasz greatchaos #410 üzenetére
L!NK->Q3 és greatchaos ! Köszönöm mindkettőtöknek! A HP nyomtatóra nincs valami tippetek?Vagy már ennyire nem ér semmit?
[Szerkesztve]Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni ! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
csapos2
addikt
Uraim!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz greatchaos #412 üzenetére
egyetértek kb 35k-ba el lehet adni
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
old gray
addikt
Ezek szerintetek mit érhetnek?
Leadtek 6600gt agp 128mega, tvout, dobozos, gar. már ninncs
Inno3D TI4200/128MB TV-Out, AGP8X, +kábelek.
Előre isBroadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
szacsee
nagyúr
Hali!
Ezért a VGA-ért mennyit lehet kérni?[link]
Két árra lennék kiváncsi:
1 ami a legalja
2 amennyiért érdemes eladni
Minden kiegészítővel , Civil 4 játékkal 3 hónapos és még 2 év 9hónap gar van rá.
A válaszokat THX előre is! -
Zadia
senior tag
Sziasztok! Ismerősöm szeretné eladni ezeket.
Asrock P4i 915GL
Intel Celeron D 2.53GHz
1GB Kingston DDR400
Club 3D Radeon 9800Pro Zalmann hűtő
Maxtor 160GB Sata 2
Dobnátok rá egy árat?
Köszi előre is. -
szacsee
nagyúr
válasz greatchaos #421 üzenetére
Köszi!
-
Gabeee
tag
A régi gépem eladóvá vált, legyetek szívesek nekem is segíteni az árazásban!
MSI 865PE Neo2-V
Intel Celeron D 2,66 Ghz
2x512 Mb 400Mhz Samsung RAM
Nvidia 6600GT 128 Mb (fél éves, még fél év gari van rá)
80Gb Maxtor
NEC DVD író (2,5 éves)
LG CD-ROM 52x
400W noname táp
egyszerű Codegen ház
Köszi előre is!"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
Gabeee
tag
válasz greatchaos #428 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ!
Ez, ha jól számolom, 48500 Ft, egy ismerősöm 50000-ért elvinné, akkor már nem is gondolkozom rajta többet!"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
addikt
Ezekért mit lehetne kérni:
abit IL8 lap
p820D
inno7600GST (256, gyári inno hűtő)
?
[Szerkesztve]5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
FrezeR
senior tag
sziasztok
mennyit érne egy
Seagate Barracuda 160 GB SATA vinyó 8mb cache. bad sector mentes
köszi -
rétisün
veterán
jó reggelt!
mennyiért lehetne eladni őket:
ASUS 7900GT, Arctic Cooling hűtővel, kb. egy éves
Plextor PX-708A dobozos, (doboza már nincs meg , a hozzákapott cd-k igen!) kb. két éveswar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Iginotus
addikt
[link]
Mennyit érhet ez?Plug and Pray... :)
-
weyland
csendes tag
tiszteletem a szakértő uraknak...kedves masinámtól válnék meg, lennétek olyan kedvesek és beáraznátok a következő konfigot:
- abit av/8 3rd eye
- amd 64 3000 + (sosem húztam)
- ati radeon 9500~9700pro (softmodded) +zalman ZM80D-HP hűtés
- 2x 512 mb kingston 400 mhz
- nec 3500 ag dvd író
- gigabyte hálókártya
- 80 gb sata vinyó maxtor seagate barracuda
- óccsó sp ház + codegen 300 w táp
- rack + 1.44 hdd + lg cd író...
köszönet előre is -
Chaser
legenda
A nyomtaó 1-2k talán ha van benne festék, ha nincs akkor kuka..3-4k bele a patron darabja, utngyártott nincs hozzá, utántöltést csúnyán el lehet b@xni, ennél újabb hp-t 8kért árulnak újan, 1-1 db fekete és színes patronnal...
szerk:#422) ProdyG 1-2 hét múlva már sztem 12ért se, a legkisebb c2d ára megint szépen esett, és pár klasszissal jobb, mint a d820.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
greatchaos
addikt
- abit av8 3rd eye 10k
- amd 64 3000 + (sosem húztam) 7k
- ati radeon 9500~9700pro (softmodded) +zalman ZM80D-HP hűtés 10k
- 2x 512 mb kingston 400 mhz 10k
- nec 3500 ag dvd író 3k
- gigabyte hálókártya 0,5k (nem gigabit? , ha igen, akkor 2k)
- 80 gb sata vinyó maxtor seagate barracuda 5k
- óccsó sp ház + codegen 300 w táp 4k
- rack + 1.44 hdd + lg cd író... 2k -
Chaser
legenda
Ezt mondom én is
Nagykáosz úr:
amd 64 3000 + (sosem húztam) 7k - ez hűtő nélkül cirka 5k
- óccsó sp ház + codegen 300 w táp 4k- kódgány táp 1k, bár én 1 fillért nem adnék érte, ház + kb 1.5k, mustárban 2.5 brutóért van új
szerk: ha vkinek ilye cucca van, mért kódgánnyal hajtja? én a neonjaimat nem merem rákötni de végül is igaz, ha pár k-val többért egy minőségi, védelmekkel ellátott tápot vesz valaki, csak a gépe van biztonságban, nem lesz +3 pont a 3D markban
szerk: akinek nem inge, ne vegye magára
[Szerkesztve]_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Calibos
addikt
válasz greatchaos #444 üzenetére
Árultam ezt az alaplapot amikkor még modernek számított, jó árban adtam nagyker alatt, újonnan- garival kutyának sem kellett. 10K lehet hogy sok is
-
weyland
csendes tag
válasz greatchaos #444 üzenetére
köszönöm szépen...amit hálókátyának irtam az pontosan: gigabyte aircruserG desktop adapter: gn wp01gs.wireless
a táppal sosem volt gondom, anno mikor ezt vettem még sejtésem sem volt a táp fontosságáról..lehet szerencse kérdése csak, de gondot nem okozott még
egyben szeretném eladni, igy ahogy van..szóval akkor 50 k-ért talán el is menne..az apróba betenni nem sok értelmét látom..beraksz vmit, az 2 perc mulva, mindenféle szar kerül eléd, átkerül amásik oldalra, ott meg a kutya sem olvassa, mert teleszórják minden szarral, igazán kár hogy mindent beleszabad önteni a rovatba..esetleg valami tippet tudnátok adni hogy ezen kívül hol érdemes árulni a konfigot?..és köszönöm a gyors segítséget mindanyiótoknak -
Chaser
legenda
Valamicskét.. azt tudom miért adnék pénzt, pl egy canon s200-ért, 2-300ft bele a patron darabja akinek van ilyene, nem is adja oda afölött a canon 4300-ast érdemes venni, 25k körül van újan..
weyland:'' a táppal sosem volt gondom, anno mikor ezt vettem még sejtésem sem volt a táp fontosságáról..lehet szerencse kérdése csak, de gondot nem okozott még'' ..a lényeget kiemeltem itt van bnőm gépe, 2 hónapja majdnem elvitte egy kódgány csoda, nem sorolol fel hány gépet ''mentettem'' meg mielőtt vitte volna ez x@r...volt egy srác a tápos totyikban, azt mondja mit szidjuk a codegent! már 4 éve ez vana gépében, és még semmi baja! 2 hét múlva új üzi: meghalt a kódgány, elvitte a fél gépet is magával..no comment._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumtársak!
Elkezdtük már a lemaradást behozni, egy kis türelmet kérnénk most. Le vagyunk maradva, de dolgozunk rajta.[ Szerkesztve ]
• Az ár nem vita tárgya, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé
• A kész árazást OFF-ba tesszük, ezért ne írj OFF-ban
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív
• Privátban árazás nincs
• Csak az Ármesterek árazhatnak
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor az Ármesternek írj privátot, majd ő javítja
• Beárazós topikok listája
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest