Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Sziasztok,

    A gépemben van 3 HDD + 1 SSD. Amikor tavaly cseréltem a gépet, akkor elégnek tűnt a 450W táp. Eddig ha másoltam FTP klienssel a gépemre, nem volt semmi probléma, mindent tudtam használni mellette.

    Tegnap lecseréltem a videokártyámat, ami már külön tápcsatlakozót igényelt. Ma próbáltam megint az FTP klienst, és megállt az egész rendszer. Pontosabban bármilyen más programot akartam indítani, egyszerűen nem reagált a gép. A Firefox 6-7 perc után indul el, de használni már nem tudtam, Feladatkezelő is percek múltán jelent meg. Ami azt jelezte, hogy a memória az egekben van. A Feladatoknál összesen 5-600 megát írt a rendszer, miközben 98%-ban foglalt volt. A Teljesítménynél viszont már mind a 8 giga memória foglalt volt. Eközben egyáltalán nem tudtam használni a netet, semmilyen más programmal.
    Mivel az egyetlen dolog, ami változott az a videokártya külön táp/kábel igénnyel, így feltételezem, hogy a tápom nem elég neki? Bár ez fura, hogy még terhelés nélkül is így megenné az erőforrásokat és egy relatíve régebbi kártyáról van szó (GTX660).

    Ha tényleg kevés a táp, akkor mekkorát lenne érdemes vennem, hogy hálózati terhelés esetén ne álljon meg az egész rendszer legközelebb és a videokártyát is kiszolgálja rendesen?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák