Új hozzászólás Aktív témák

  • Diniboy

    aktív tag

    Üdv. Ebbe a normal atx házba [Focus G] szeretnék tápot, csak azért irom hogy lehetőleg ne kelljen kábel hosszabító sehova :D
    Tetszene egy fél moduláris kivitel, eléggé belefáradtam a kábel hajtogatásba minden szerelésnél-de nem minden áron, csak ha a kábelek hiánya nem megy a minőség rovására a meghatározott keretben.
    Gép: Asrock b450 + Ryzen 5 2600x (ryzen masterből PBO engedélyezve játéknál)
    16 Gb ddr4
    Jelenlegi vga R9 290 -650w os tápot irnak rá , tudom hogy csak a kaka tápok miatt, de fogalmam sincs mi lenne rendes tápból az optimális hozzá (amúgy érik a csere , csak még nem tudtam dönteni mire) elég elkeserítő hogy a 80k-s 1660supert elkeni sokszor a használt 1070TI 60-65 körül 2060 super meg kicsit már túl drága az ízlésemnek. Úgyértem kb annyi volt a ford focusom amivel járok meg az életünket bízom rá :))+ lassan csak érik a következő széria is, nehéz most a döntés (nekem mondjuk mindig)

    516 gb NVME ssd, 250 gb sata ssd, meg 3 HDD van benne , de majd racionalizálok a meghajtók számán is, csak lusta vagyok pakolgatni, meg pucolgatni .
    Keret: minél kevesebb xD lehetne egy ajánlott , minimál beugró típus , hogy látnám mi a legalja
    meg mondjuk egy 30 ezer körüli , ha nagyon megéri akkor 25-30 körül áldoznék rá :D
    a mostani GX750 - CM Storm Edition al se volt semmi bajom, csak max a sok kábel, amit nem tudok hova behajtogatni xD meg használtan vettem jó pár éve, szeretnék egy új, garis darabot tudni a gépemben mielőtt VGA-t cserélek.
    Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák