Új hozzászólás Aktív témák

  • bunnyhu

    senior tag

    Beújítottam egy 1080ti-s VGA-t ahol a tápigény 600W. Nekem Be quiet! Straight Power 580W tápom van, 80+ bronz, mennyire lehet ez necces vajon? I7-4771, 3 SSD, 1 HDD, 1 DVD-RW illetve egy oculus rift csatlakozik a gépre a szokásos perifériákon kívül. Nincs még nálam a kártya egy hétig, ezért nem tudom de ha tuti necces így legalább tudok addig új tápot venni. Bár nem szeretnék, mert szuperjó ez a táp. Ja, és DCS-re (repszim) VR-ben lesz használva, tehát csúcsrajáratva a gép.

    A témában a 2. kérdés, egy csúcs VGA-s rendszert nézve a jövőben mi lehet az a watt amire érdemes felkészülni? Néztem, a 2080ti-re 650W-ot írnak, de nem akarok úgy járni mint a mostanival hogy úgy vettem 580W mindenre elég aztán mégsem. 750W pl. hol futhat ki? 850W?

    Az a baj, elég nagyok az ár ugrások, szóval nem vennék azért ezrest, hogy aztán hamarabb öregedjen el mint haszna lesz, de alul se akarom méretezni, mert nálam azért simán 5-10 évet bírnia kéne. Természetesen ahogy most, úgy a jövőben is minőségi tápban gondolkozom, ezt rá kell szánni de azért ha nincs értelme nem költenék feleslegesen.

    [ Szerkesztve ]

    https://divecenter.hu

Új hozzászólás Aktív témák