Új hozzászólás Aktív témák

  • _Atesz

    addikt

    válasz mesteruram #100577 üzenetére

    link

    Ami a másik hsz-ed illeti, igen, drága konfighoz talán lehetne választani minőségibb tápot is többet rászánva, de ők legalább felteszik itt a kérdést, hogy kevés pénzből mi az ami már biztonságos és jó minőség. Van bizony aki ezt nem teszi meg és "megoldja" az egészet egy Kolink szintű csodával 5-8k-ból. Aztán meg lehet szidni a Microsoft-ot az újraindulások és fagyások miatt. :D
    Rosszabb esetben meg elfüstöl a gépük.

    Egy Chieftec CPS is elég akár egy drága konfighoz, de ha pl. már hosszabb kábelek kellenek jön a következő kategória, picit minőségibb belső, még egy ugrás, moduláris, még egy, hatásfok ezüst -> gold -> platina -> fanless. Szépen lehet így ugrálni árban feljebb. Igaz egy minőségibb belső hosszabb élettartamot, egy jobb hatásfok pedig kisebb villanyszámlát eredményezhet. Idővel tehát akár meg is térülhet a drágább tápegység, ez viszont sok mindentől függ. Pl. mennyit van használva a gép és ha használva van, akkor mennyire van terhelve.

    Viszont vannak ellenpéldák is, amikor egy szuper tápegységben hal el a ventilátor és még sorolhatnám, szóval aranyszabály nincs. :)

Új hozzászólás Aktív témák