Aktív témák

  • whabaky

    tag

    Sziasztok!

    Tudom, hogy az a topic címe, hogy "Melyik tápegységet vegyem?", de még nagyon messze vagyok tőle, hogy válogassak 2-3 közül, ebben kérném a segítségeteket.

    Rengeteget olvastam az online fogyasztás mérő, kiszámoló "programok" hátrányát, ezért szeretném megkérdezni, hogy multiméter nélkül (vagyis pontosabban fogalmam sincs hogy hol, mit mikor kell mérni) honnan tudom meg, hogy mennyit fogyaszt a gépem most. Mivel videókártya cserém lesz, ezért, illetve azért is fontosnak tartom az új tápom vásárlását, mert minek legyen nagy, ha fölös, akkor inkább kisebb minőségit, illetve a csere a mostani miatt is esedékes, mivel egy HKC5550-em van és eléggé sok rossz hírt hallottam róla (2 éves - 2 winyó meghalt már, tegnap tudtam meg, hogy a táp miatt).

    Esetleg néhány infó a gépről (fogyasztás miatt), ha így tud valaki segíteni (nem a jelenlegihez, hanem a zárójeles új cuccokhoz kéne a tápocska :DDD ):
    Alaplap: Asus Maximus Formula III
    Proci: i5-650
    Memó: 2GB Hinyx 1333Mhz (2x2GB lesz majd 1600MHz-es nemsokára)
    Videókari: 9600GT (5750-es Radi, vagy Nvidia gtx450 lesz, de ennek még nem tudni a fogyasztását)
    Illetve ezeken felül 2 winyó (SATAII), 2 ODD (szintén SATA), az alaplap-hoz járó hangkari és ezeket egy Raidmax Smilodon tartja egyben.

    Köszönöm mindenkinek, aki megpróbál és esetleg sikerül is megoldást adnia :R :DDD

    Üdv:
    whabaky

    Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky

Aktív témák