Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz Superman #21831 üzenetére

    Egyrészt olvasd már el légyszi a hozzászólás elejét:
    ""De az a baj hogy ez az egyetlen ha jól tudom ami egyaránt sli és crossfire ready illetve core i7 ready. "

    Ami egyenlő egy hatalmas marketinges parasztvakítással. BÁRMELYIK mai táp jó lesz az i7-hez, az alaplap csatijai nem fognak változni, az áramigényük sem lesz 300W, akkor meg...?"

    Szerinted mi a náthás túrótól lesz Core i7 ready egy táp, vagy SLI / CF ready, hm? SEMMITŐL. Csak a marketingesek rábiggyesztik, hogy vegyed, a Bloodysteve-ek meg villognak vele, hogy az enyém bezzeg ezt is tudja. Mit gondolsz, csak azért, mert speciel a 400-as FSP cirka 3 éves táp, nem lesz jó egy Nehalemet fogadó laphoz? És itt most nem a teljesítményre gondoltam. Mert akinek címeztem a hozzászólást, annak kb. ez volt a sejtése, ha elolvasod az egyik, majd a másik előzményt. Ezek után meg kérnék véleményt, hogy mi is volt az öntömjénezés abban, hogy próbáltam az illetőben egy helyes képet adni erről a ready témáról.

    Akinek meg van pénze quad-ra, meg quad-SLI-re, az pláne nem 400W-os tápokkal fog szórakozni. Ezt is keresd már vissza, hogy hol mondtam, hogy elég lesz hozzá. A linkelt tesztben Radeon 4870 volt. Jelenleg tudomásom szerint az egyik legjobb ár / teljesítmény arányú kártya, gondolom ebből kiindulva is ez szerepelt a tesztben. És ahhoz ha megnézed, egy Corsair HX620 lazán elég volt.

    És hogy miért mondtam, hogy miért nézeget 850W-os tápot? Csak mert kíváncsi voltam, mihez kell ekkora. Mindenki azt kezd a pénzével, amit akar - de ha már egyszer az a topic címe, hogy Melyik tápegységet vegyem?, akkor engedtessék már meg az, hogy ne vetessünk a júzerrel 40K-s tápot, amikor egy 20K-s is bőven elég lesz, a későbbi általa tervezett rendszerfejlesztéseket is figyelembe véve.

    "Én is tudok linkelgetni olyan cikkeket, ahol egy erősebb DDR3-as konfighoz (Quad Core CPU, 4Giga ram, 4-5 vinyó, Quad SLI, stb,) minimum 850 wattos tápot ajánlanak."

    Ezt pedig várom, a megfelelő műszeres méréssel alátámasztott eredményekkel.

    Még valami: ahogy néztem a híreket, 66K körül lesz a legolcsóbb Nehalem, hozzá a lap megint drága, a DDR3 (amit meg is éri venni) megint drága. De ez nem azt jelenti, hogy nem fog menni, csak 40K-s táppal. Baj, hogy megtudta, hogy nem így van? Mert szerintem nem.

    [ Szerkesztve ]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Aktív témák