Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz M-63 #179174 üzenetére

    Sajnos 12x tulajkent a legfontosabbra, hogy mennyire melegszik, nem tudsz válaszolni

    Ez bizony igaz, a 12X egyáltalán nem melegszik, inkább a méret miatt írtam neked. Játékra jobb a Poco nyilván, nagyobb display ilyenkor lényeges, lehet az egymás mellett elhelyezett 2 hangszóró alul/felül szintén jobb játékoknál(by JBL, ami azért nem egy Harman Kardon), sose játszom mobilon. De itt most azt kell már csak eldöntened, hogy inkább játékra kihegyezett vagy általánosságban kényelmesen használható telót akarsz inkább.

    Akkunal gondolom a vezeték nélküli töltésre akartál ramutatni, nos az számomra nem olyan előny, mivel nem érdekel.

    Valami ilyesmi volt a cél, igen. :D Engem se hat meg a vezeték nélküli töltés, viszont az ilyen 120, 150, 200W gyorstöltések még annyira sem! 67W azért elég gyorsan tölt, reggel melóba menet előtt szoktam felrakni, míg elkészülök, ennyi idő bőven elég neki. (kb 20-25 perc)

    Sajna a 12X nagyon hamar kikopott a piacról, talán az jobb lenne a sima 12-nél.

    Egyszóval a dilemmád most is ugyanúgy fenáll! ;] De fenn fog állni egy hét meg két hét múlva is.... játékra vs napi használatra.

    Ja és ugye amit itt gyakran rossz értelmezéssel panaszolnak, a 2 MP, f/2.4, (macro) kamera...no ez nem a Xiaomi-ra jellemző, mint főmárkára hanem az almárkáira, Redmi, Poco. Már a MI 9SE-ben is vicc lett volna a 2MP macro-kamera. :K (ennyit arról, hogy a kínaiak valami miatt ezt szokták meg)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák