Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Marci112233 #123310 üzenetére

    Persze így is fel lehet fogni, de azért sok minden más is közre játszik. Egyik legnagyobb gond, hogy nincsenek megoldva a folyamatos frissítések, ezt leginkább a biztonsági frissítésekre értem, persze tisztelet a kivételnek, van amelyik cég foglalkozik ezzel, de idővel el szoktak maradni már. Ez mellett az egyes Android főverziókba néha elég fontos újítások jönnek, de akkor ezek szerint vegyen új telefont ha ez kell neki. Nem mindenkinek lényegesek ezek, de mondjuk a biztonsági frissítések jól jönnek azért.
    Ezen felül ahogy elavul a rendszer az egyes appok sem lesznek már rá elérhetőek, szóval előbb utóbb mikor már a fél play áruház nem hozzáférhető a régi szoftver miatt, akkor azért váltani kényszerül ez ember, mondjuk ezek már tényleg több év távlatra értendők, 6.0-val szerintem most is minden szoftver hozzáférhető és ez is jó pár éves rendszer már.
    Azért alapvetően nem baj ha jönnek frissítések, néha mondjuk régebbi hardver miatt nem előnyös, de általában addigra a hivatalos támogatás sincs már meg általában.

Új hozzászólás Aktív témák