Aktív témák

  • stevve

    nagyúr

    Kedves mindenki!

    Az a baj, hogy kisregényt lehetne írni 10 hsz-enként háromszor, mert annyira tág a telefonokkal szembeni igény mindenkinél. Sokan leírják, hogy zenehallgatás, internetezés, játékok, filmezés az igény, ami nagyjából 50 telefonra is érvényes lehet, ráadásul jóslásokba is szeretnétek ha bocsátkoznánk a jövőt illetően.

    Nézelődjetek, olvassatok teszteket a már kint lévőkről (azért elég 1-2 oldalon, boltban körülnézni, hogy láthassa az ember az aktuális kínálat javát) vagy az érkezőkről előzetesen és ha tetszik valamelyik, akkor könnyebb tanácsot is adni.

    Talán ezzel tudnám magyarázni, hogy nehezen válaszolunk olyanra, hogy "telefon kellene mindenre és írjunk véleményt, de pro és kontra, kifejtve". Ez nem reális elvárás szerintem.

    Az már mindjárt más, ha az a kérdés, hogy A vagy B telefon vagy egy rövidebb lista pár taggal és a választásban kellene segíteni. Vagy ha qwerty, GPS, 3", wifi, stb... paraméterek legalább fel vannak sorolva, hogy szűkíthető legyen a kör. az ár is jó alap, de nem önmagában. A 80 alatt kell telefon nem szűrési lehetőség.

    Ilyenkor legalább van kiindulási alap, de mindent leírni minden telefonról vagy csak kettőről, amit valaki preferál és a többit kihagyja, nem jó tanácsadás, mert pont Ti, potenciális tulajok nem fogtok előrébb jutni ezekkel.

    Kérlek, gondoljátok át, mit szeretnétek kérdezni és semmiképp se sértődjetek meg ezen a hsz-en. :R

Aktív témák