Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz keybee05 #14039 üzenetére

    Szia,

    Desire tulajként a következőket mondhatom.
    A masina 2.2-vel nagyon jól működik, nagyon szeretem.
    Előnyei:
    1. Android rendszer - Badával ellentétben (Wave) már most is jól feltöltött alkalmazás boltja van -bár a fizetős tartalmak még nem elérhetőek itthon (hivatalosan) :( .
    2. HTC feeling, összerakottság, amit a Samsung nem ad.
    3. Sense - pont az android blogon volt egy vitám az egyik userrel, hogy miért is fasza felület - van aki szereti, van aki nem... Nekem azért lett most HTC-m (vehettem volna Samsung Galaxy-t is), mert elegem lett abból, hogy főzött ROM-okkal szutyakoljak, ahol pont a Sense felületet próbálták portolni más gyártók eszközeire.

    Hátrányok a samsunghoz képest:
    1. a samsungban jobb kamera, valamint SAMOLED kijelző terpeszkedik, nem beszélve a gyári xvid/divx támogatásról. Ez utóbbi az ingyenes RockPlayerrel pótolható Desire-ön.

    2. A kapacitív kijelző vezérlője szar, csak dual-touchra, és pinch to zoomra alkalmas (szóval multitouchot igénylő játékokra nem használható).

    3. A HTC szereti elspórolni a driverek megvásárlását, így hiába terpeszkedik a Snapdragon procin egy AMD Z430, nincs kihasználva a GPU, remélehetőleg ez változik a közeljövőben.

    Ha rám hallgatsz, akkor válassz te, nyomkodd meg mind a kettőt, ha van rá lehetőséged.
    Ha fontos az ár/érték arány, akkor a Wave lehet hogy jobb választás, de ha megteheted hogy kifizesd a Desire árát, akkor én azt választanám.

    Wave ügyben kérdezd Karma-t pl, vagy a Wave topik bármelyik lakóját, Desire ügyben pedig persze várunk szeretettel a Desire topikban ha kérdésed van :)

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Aktív témák