Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Ezzel csekkelheted, hogy kb "hol a helye" a rendszerednek.
-
windlord
őstag
válasz windlord #2302 üzenetére
Leírom pontosan a problémám, mert nagyon idegesít.
Samsung 48H6400 a másodlagos megjelenítő, és laptop van rá kiterjesztve.
Ha VLC -vel próbálom a filmek lejátszását (mkv tartalom x264), akkor bizonyos jeleneteknél beszaggat a kép.
Elég idegesítően dobálja...MPC-HC esetén a képminőséggel van a baj.
Le kell szednem mellé valami codec -et még, hogy frankó legyen?
Ebben szeretném kikérni a segítségetek.
Volt egy leírás róla régebben, hogy miket töltögessek le mögé, úgy frankón ment.
Csak az oldal már nem elérhető.Segítsetek kérlek Titeket, hogy végre tudja használni normálisan a tévét.
Előre is köszönöm!
-
PuMbA
titán
válasz windlord #2305 üzenetére
Legújabb AMD driver fent van? Catalyst Control Centerben a videó beállításoknál (részletes beállítási nézet esetén látszódnak) ki van kapcsolva a mindenféle dinamikus kontraszt, élesség stb. összes szar? Csak a Pulldown észlelésnek kell bent lennie és az egyenletes videólejátszás kényszerítésének. MPC-HC alulra kiírja, hogy Hardveres gyorsítás? Milyen Windowsod van, N-es verzió?
[ Szerkesztve ]
-
rudi77
tag
MPC-HC+FFdshow+Madvr néztem tegnap a Chef.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS filmet.
Sajna nem csak alul-felül hanem jobb és bal oldalt volt fekete sáv.
Hibát sajna nem találom. hogy miért van.Film info: Video.......: X264 8835Kbps
Frame.Rate..: 25.000
Resolution..: 1920x800Remélem valaki tud erre megoldást!
[ Szerkesztve ]
-
-
donatel
tag
Egy lenovo y570-es laptopom van intel hd3000 és nvidia gt555m videókarival. Azért használom az mpc-be-t mert az mpc-hc-t nem engedi hozzárendelni a gt555m-hez a vezérlőpultban.
Egyébként mikor elkezd megtelni a memória akkor a Feladatkezelőben a Folyamatok között rengetegszer egy
Werfaultsecure.exe nevű Windows hibajelentő szolgáltatás fut. Ezt nem lehet kikapcsolni hogy ilyenkor ne fusson.[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
Meg van a hiba oka.
Frissítettem a Catalyst -ot, beállítottam ahogy leírtad.
Hardveres gyorsítást is írja.A színek, felbontás rendbe is jött.
Viszont amikor kiterjesztettem a képek laptopról, akkor olyan 20mp -ként beszaggatott a kép.
Marhára idegesítő egy dolog.Megpróbáltam úgy, hogy az elsődleges megjelenítő legyen a tévé.
Tehát nem terjesztem ki.
A probléma megoldódott.Tehát a laptop így nem bírja el.
Nem hittem volna álmomban sem.Mindenesetre köszönöm a segítséget!
-
mbalazs82
csendes tag
A jelenleg legfrissebb k-lite codec pack-ot használom MPC-vel. Telepítéskor nagy örömömre már van olyan, hogy 5.1-nél ott az "Audio pass-through". Kiválasztom a HDMI-t és bepipálom mind az 5 formátumot. (AC3, DTS, E-AC3, DTS-HD, TrueHD) A Pio 5.1-re csatlakoztatva gyönyörűen szól, a házimozi ki is írja, hogy milyen formátumban kapja a hangot.
A gond akkor van, amikor kihúzom: a gépen nincs hanga az MPC-nek. Minden más hang viszont szól. Eddig sajnos nem jöttem rá mi lehet a gond. Valakinek ötlete?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
MPC-HC+madVR-t használok. Deinterlacing-ot hogy érdemes megvalósítani egy 1080i anyag esetén? Igényel valamilyen speciális beállítást?
-
törölt tag
Media PLayer Classic Home Cinema és BE egyaránt dobálja a VRAM órajelét tüske sürüségi időközönként. A GPU órajele sem ilyen szép egyenletes mint a jelenleg használt 1.5.3.3755 változatával, ami még rendben van. Ha DXVA-nak megfelelő volt a videó ebben a régebbi kiadásban, akkor ez a DXVA kiírás megjelent lejátszás közben és ellenkezőleg is ha régi AVI-t vagy MP4-et néztem ami ennek nem felelt meg, akkor nem írta ki. Most ez nálam az újabbakban nincs meg... A videók szinhelyessége egy kicsit elbillent (egy kicsit szétkent és túlszinezett), habár ez saját meglátás.
-
törölt tag
Már megoldodni látszik.
-
Pityke78
őstag
válasz #00137984 #2327 üzenetére
Sziasztok!
Felraktam a MPC-HC 1.7.6 verzióját, mindent alap beállításon hagytam, de lejátszás közben kicsit akad, röcög a kép, főleg mikor oldalsó kameramozgások vannak. Vagyis itt veszem észre inkább.
Ez mitől lehet, mit kellene beállítanom, módosítanom?
Vagy van valahol leírás, hogy ennél a verziónál milyen beállítások vannak?
A hang sem az igazi, mert sokkal jobban fel kell hangosítanom az erősítőt, mint régebben.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
-
huskydog17
addikt
válasz Matthewus #2330 üzenetére
Több dolgot is kiszúrtam a magyar fordításnál:
1. Beállítások/Lejátszás
A "Szűrő-gráf" helyett sokkal jobb volna a szűrő grafikon kifejezés.2. Súgó/Download Toolbar Images
3. A többit képen mutatom (több gombra nem fér ki a magyar szöveg és több angol szöveg nincs lefordítva):
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Osynho
addikt
Hello!
Az miért van, hogy Target rectangle 1280x720? Bármit állítok, ezt csinálja. Volt fent Madvr, most simán csak a mpc-hc, de akkor is. :/ 7850 + denon 4306 + tv. Viszont dvi-n, monitoron rendesen működik.
-
Fandango
veterán
-
Osynho
addikt
válasz Fandango #2337 üzenetére
Nem érdekel a marketing duma? Tehát a Denon hazudik a hivatalos honlapján?
A skálázásnál, átalakításnál valóban nincs 1080p, de ez az én esetemben tök mindegy, mivel csak kiadja az 1080p jelet. Hacsak nem romlott el az erősítőm a win telepítéstől, tudnia kell.
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
-
Fandango
veterán
válasz adodaniel #2339 üzenetére
Gratulalok, nagyon okos vagy. Az, hogy egy teszt eredmenyekent egy videojel generatorrol sikerult atkuldeni 1080p jelet, ami elore vetiti, hogy a nagyobb 4806 tipusnak nem lesz akadaly az 1080p, mar egyenesen kovetkezik, hogy ennek is gond nelkul megy.
Egyebkent ha par mondattal tovabb olvasol, akkor ezt latod, ahol szinten nem irja, az 1080p-t
"According to test patterns from the HQV test disc, the Denon delivered all of the resolution of DVD at all three resolutions: 480p, 720p, and 1080i. Video processing was good; the receiver passed the jaggies and flag tests from HQV, keeping the difficult diagonal lines as smooth as we've seen from any upconverting DVD player. It did falter a bit on the 2:3 pull-down test, taking about two seconds to lock into film mode at 480p and 720p resolutions, whereas the lock was almost immediate at 1080i. Star Trek: Insurrection was smooth on all resolutions, although again, 1080i seemed a bit smoother than the other resolutions."
De en itt befejeztem a dolgot.
-
Osynho
addikt
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok. MPC-HC-hoz mi kell, hogy lejátssza a WMV fájlokat? Megnyitni megnyitja, és ha belekattintok megmutatja az aktuális képkockát, de lejátszani se ez, se a KMPlayer nem tudja.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
zetecR
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2343 üzenetére
Hm. Nekem viszi, pedig semmi extráról nem tudok, hogy fent lenne...
-
Matthewus
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2343 üzenetére
A MPCHC a Windows beépített szűrőit használja a wmv lejátszáshoz, ha az MPCHC szűrőit akarod használni hozzá, akkor kapcsold be a belső sőrők között azt, ami neked kell.
-
Osynho
addikt
Üdv!
Nincs hangom az új Transformers alatt, ezt a hibaüzenetet kapom:
mpc hc nem tudja feldolgozni néhány elemét a gráfnak
A következő csatlakozók nem találtak kompatibilis szűrőt:
audio switcher out.Denon 4306, tehát HD hangot nem tud, de a core-nak szólnia kellene. Tegnap még szólt is...
A beépített LAV szűrőt használja, be vannak pipálva a dolgok a bitstreaming-nél.
Mi lehet a gondja?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Van olyan billentyű, amivel vissza lehet ugrani az előző szövegre a feliratban?
Elmagyarázom. Mondjuk nem tudtam elolvasni a feliratos film nézése közben egy mondatot. Szeretnék vissza ugrani arra a mondatra. KMPlayerben a Home billentyűvel lehet ezt megcsinálni.
Verzió: 1.6.7.7114 (9eb64ec)Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! Megoldható, hogy ha új stabil verzió jön ki,akkor a fórum automatikusan értesít?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest