Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Kotomicuki #1299 üzenetére

    Alpine elég egyszerű, ha jó a csapat.
    "Camp" oldalon a bázist kell védeni északról, meg tartani a hegyet. Amikor az ellenfél megunja és több felé szétválik, akkor le kell rongyolni a hegyről, a bázistól meg tolni kell É-ra és két tűz között lehentelni őket. Utána a maradékot levadászni. Ha támadó vagy, akkor sztem legjobb É-on a bázis felé támadni, leszarni akik a hegyen vannak. Amikor ők is jönnek, akkor jó, ha vannak páran, akik felmennek a hegyre és onnan hátba lövik őket. Meglepően gyenge a hátpáncél a legtöbb vason.

    Caustic-nál ált. a jobbra flank szokott jó lenni, mint a canyonban is. Caustic D4-D5 a fontos, onnan könnyű középre is menni, de a hegy két oldala is elég jól belőhető, de fedezék is van. Radar deprivation hasznos...

    Tegnap River City-ben üldöztek a városban, úgy eltűntem, h végül hátba tudtam kapni az Ebon-t, de már egyedül voltam, leszedtek a többiek. Gyors mech, sok szenzor növelő és a radar depriv egy szuper felderítő géppé teszi a Grasshoppert. Csak kicsit a páncél szerény, pofozkodni nem szabad, futni kell.

    Banshee-t is próbálom, kellene elitezni, csak még 2 gépet megvenni eléggé horror. Ballisztikusra meg modulom sincs. Este rakok fel képeket, voltak jó meccsek, ~1200-as DMG is volt, ami az új rekordom.

    ricsi99: Kurita... jujj! Neeem... ;]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák