Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz KonzolKartel #19868 üzenetére

    Közel sem fogja azt az élményt hozni mint egy válogatott alkatrészes Intel alapú gépen, Mac-ről már nem is szólva. Szóval messzemenő következtetéseket ne vonj le.

    Nálam is van a háznál hackintosh, de akárhonnan nézzük egy Mac azért teljesen más. Kiveszed, bekapcsolod, használod. Nincs para. Nyilván egy válogatott gép is képes már menet közben ugyan azt az élményt hozni, viszont ott rá kell szánni pár órát, a válogatásra, az esetleges plusz kiegészítők előkészítésére, és sosem lehet tudni mikor üt be valami.
    Nekem relatív szerencsém van, lévén a hackintosh szinte gondozás mentes, de nem bíznám rá a munkámat a MP-val szemben, hiába tudná ugyan azt a sebességet hozni, sőt túlszárnyalni némi upgrade árán.

    (#19872) SCR3AMN00B: Ne vezesd félre. Bármi mehet elsőnek, teljesen mindegy. A lényeg, hogy AHCI módban legyen a SATA kezelés a kezdetektől.

    Ha tudja mit csinál az ember, akkor nem lehet elrontani. Kétszer telepítettem hackintoshra OS X-t és egyszer Windows-t. A Windows az összeszerelés napján került fel és köszöni jól van, ahogy a 10.7 is akkor került fel, majd upgradelődött 10.8-ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák