Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
lovecrafti
ez mit is jelent manapság egész pontosan?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Amíg nem látjuk a játékot saját magunk ez bármit jelenthet. Elvileg az ősi istenek téma miatt, de aztán majd kiderül.
Live-Die-Respawn
-
Montanaxy
aktív tag
Olyan lesz, mint a legutóbbi Cthulhu játék, az nem volt rossz.
-
SunMount3r
nagyúr
Azt hogy spooky, meg mindenféle halas-békás hibrid szörnyembereket...
------
Amúgy nekem jöhet, Lovecraft-os témából sosem elég... Meg érdekes nézni, hogy látványilag hogyan interpretálják a játékkészítők a történeteinek világát. -
Dr. Akula
félisten
A 80as években minden 2. horrorfilm "Lovecraft művei alapján" készült, persze annyi köze volt Lovecraftnak hozzá, hogy az ő nevét lopták el. Filmből még 1 jó adaptációt nem láttam, játékból az AitD 1 volt ami legjobban megközelítette, főleg hangulatban.
-
Dr. Akula
félisten
válasz zsolesz967 #7 üzenetére
Ez? Sajnos láttam.
-
GodGamer5
addikt
Nekem is tetszett.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
GodGamer5
addikt
De a Necronomicon és az In the Mouth of Madness is fasza volt.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Dr. Akula
félisten
válasz zsolesz967 #12 üzenetére
Én olvastam elég sokat, ott nincs olyan hogy szembeszállnak egy ősi istennel, a legjobb amit ki lehet hozni belőle, az élve elmenekülés. Ezzel szemben a filmek jellemzően tipikus amerikaiak, jön a rágógumis csávó, és vagy lefizeti a gonoszt, vagy shotgunnal lő bele kettőt. Érdekes hogy pont az Alone1 hozza a legjobban a hangulatot, pedig ott az Infogrames bevallottan csak a népszerűség miatt vette bele Lovecraftet, inkább a Night of the Living Dead féle filmek inspirálták. Mi lett volna ha még alapul is veszik?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Dr. Akula #14 üzenetére
Alone1? Ez lenne az?
-
Dr. Akula
félisten
válasz SunMount3r #15 üzenetére
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Eladó egy 400w-os Chieftec tápegység
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest