Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz glutamin #5165 üzenetére

    Szerintem tudja, hogy nem Lock volt ő, és szvsz el is ezért ütötte, mert valamit tud, amit mi nem, hogy mit fog itt csinálni Lock, és nem azért, amiért a többieket is felkereste, hogy segítsen nekik emlékezni.
    Azt is meg merem kockáztatni, hogy LA-ben zajló események során, a szigeten történtek már befejeződtek, tehát mikor Desmond visszaemlékezett, akkor ő már arra is emlékszik, ami még a sorozat fonalában nem történt meg a szigeten. Mondjuk már magában az érdekes, hogy az LA-ben történő eseményeket a többiek itt a szigeten nem tudják,, hanem egy alternatív időben történik mindez, Desmond meg ugye itt a szigeten, az elektromágneses térben elájulva "élte át" az eseményeket. Ebben csak az a furcsa, hogy míg LA-ben a többiek szép lassan kezdenek emlékezni(hála neki) a szigeten történtekre, addig Desmond a szigeten emlékezett vissza arra, hogy a valós világban a szigetre emlékezett vissza. Szóval na, remélem értitek :D
    Az igazi az lenne, ha Desmond most úgy van itt a szigeten, hogy ő már úgymond átélte mindkét variációt, és tudja, hogy mi fog történni, és tudja, hogy mit kell tennie. Ezért is lehet az, hogy abszolút nem aggódott semmi miatt. Akkor sem tűnt túl ijedtnek, mikor Said odament megölni. Persze ez csak spekuláció részemről, de én el tudnám képzelni ezt.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák