Új hozzászólás Aktív témák

  • Daelion

    őstag

    válasz Ellia #1305 üzenetére

    Azt én is elismerem, hogy játék nem nagyon tanít meg senkit semmire mert lvl 1-50/Vern-ig az egy vicc és 1 kézzel végig lehet solozni hard-on.
    De tényleg ami matchmaking partikba megy az néha már komikus még így T1 szinten is.

    Rajtam kívül eddig láttam 1 embert használni Flaret, potizni luxus inkább megdöglik és viszi a limitált revive-ot pár percen belül.
    Counter/Stagger rendszer is minek létezik arra sem figyel szinte senki pedig ez nagyon fontos későbbi nehezebb runokba ahol konkrétan stagger check mechanika van.

    Bardokat néha én is sajnálom mert ez a tipikus WoW MMO felfogás, hogy áh ki a fenét érdekel majd healer megoldja és megment. :U

    Meg aztán benézel emberek kari lapjára pláne akik legjobban pofáznak meg fekszenek a földön és vagy 0 engraving vagy teljesen rossz.
    A legjobb amikor nem ismeri a raidet de persze Grudge be van neki aktiválva mert azt írja sok meta guide. 'többet sebzel de jelentősen tobbet is sebeznek rajtad tehát nem ajánlott ismeretség nélkül használni mint új player'

    Én is szoktam bénázni első runjaimban de azért arra veszem a fáradtságot, hogy megnézzek YT-n egy pár perces videót mielőtt betenném a lábam egy runba hogy ne legyek 100% dead weight úgymond. 'Ez a szokás már más MMOk-ban rendszerré vált nálam, nem szeretek nyűg lenni egy partiban ha 1 mód van rá'

    De külföldi fórumon is olvastam, hogy mennyien panaszkodnak ez miatt hogy random runok/partik botrányosak NA meg EU-ban is.

    Na rant nálam is letudva, amúgy ha valami miatt ott fogom hagyni játékot akkor ez lesz az mert nem 1 MMO-t hagytam már ott ilyen miatt.
    Mármint hogy, vagy van 1 értelmes klánod vagy szenvedsz randomokkal napi szinten amihez nekem már nincs türelmem. :N 'Blade&Soult-t ezért hagytam ott 1+ év után'

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák