- Microsoft Outlook topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szétverheti a munkaerőpiacot az AI
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Aliexpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Ez egy koreai hack and slash MMO.
A grafika pompás, a játékmenet izgalmas, és a tartalom bőséges.
Van 4 választható kaszt, amikkel 10es szinten 3 új kaszt vehető fel.
Küldetések, dungeonok, area bossok, mini bossok, hajózás, lovaglás, kraft, life skillek, stb.
Jelenleg az orosz szerveren játszható angol szöveggel, amihez english patch-et kell telepíteni.
Az elindításához VPN program kell.Az elindításáról bővebben: [link]
Infókért, segítségekért érdemes megnézni a Discord szerverét is: [link][ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Valaki elmagyarázná részletesen hogyan tudom a román oldalról letölteni a játékot és telepíteni?
Köszönöm.
https://la.mail.ru/about -
Daelion
őstag
Pár napja én is játszom vele így próba szinten mert már régóta követem a játékot.
Egyenlőre nem volt semmilyen nagyobb gond és a játék is nagyon jól fut ahhoz képest,hogy eddig akármilyen MMO-t játszottam mindegyiknek volt valami optimalizációs gondja.
Még csak lvl 24 vagyok 'Soul Master' de nem sietek meg szerintem nem tervezem itt játszani end-game szinten mert azért fura így orosz szerveren azzal a tákolt angol patch-el.
VPN-t én használtam 3 napig az ingyenes részét az ExitLag-nak ami nagyon egyszerű és 0 lag volt vele illetve most használom az 1 hetes ingyenes ProtonVPN-t ami hasonlóan egyszerű/gyors.
Teljesen ingyenes VPN-be meg nem nagyon bízom,legtöbb elég 'shady' ha utánuk olvas az ember és ha lehet nem használnék olyat.
Próbálgatni azért jó ez amíg nem lesz EU/NA.
[ Szerkesztve ]
-
Ronan
csendes újonc
Regisztrációkor a telszámot hogy adjátok meg? Nekem nem sikerül . Nem hívnak fel róla, sms sem jön. Mail címből fontos regelni egy gmail ro címet? Gmail.com om van, de azzal nem lehet regelni. Köszönöm.
Érdemes fölrakni az opera vagy chrome böngészőt? Az lefordítja a külföldi weboldal szövegét magyarra. -
Daelion
őstag
Én regeltem egyet mail.ru-n és azzal lépek be.
Telefon megadásnál kiválasztottam a magyar zászlót utána meg simán megadtam a számot ahogy van.
Jött egy automatizált hívás egy pillanatra és annak az utolsó x számát kellet utána beírni az oldalon.Alapvetően csak annyit csináltam amit a Guide videókban/írásokban is mutatnak.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Nekem az Updater.exe-t karanténba vágta a vírusirtó.
Reason: Trojan.TR/AD.LockerGoga.iznpw
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
savior
őstag
Add a kivetlek koze a virusirtoban.
Azt hiszem valahogy kilehet hagyni a tel szamot, de nem biztos.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
Redditen találtam egy jó VPN-t.
Pénzbe kerül, de ha regisztrációkor megadjátok a kupon kódot, akkor 1 évig ingyenes.
A kód: BF2019https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Daelion
őstag
Játszottam most ezzel 1+ órát és úgy tűnik,hogy játszható a dolog.
1 év azért nem rossz,már kezdtem kifogyni az 1 hetes megoldásaimból.
Köszi.
Nekem amúgy az ukrán szerverek jöttek be eddig mindegyik VPN-el amit próbáltam,mármint kevesebb gondom volt velük mint orosz szerverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
retek2010
csendes tag
egy kis "vérfrissítés" a témában
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Bekerültem az eu technikai alfába.
Rajtam kívül kapott valaki kódot?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
A távolkeleti verzió most kap majd egy nagy frissítést.
Valaki szerint az EU verzió ezt is tartalmazza majd.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
-
savior
őstag
Alfával játszottam és nagyon jó lesz. Nincsenek meg azok a problémák, mint amik az angolosított orosz verzióban.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Peace
veterán
Gondoltam, hogy befizetek egy silver pakkra. Azt írják, hogy nagyon szuper már most controllerrel és ez remek hír, mert másképp nem is kéne. Évekig epekedve vártam, de aztán teljesen letettem róla, mert nem akart érkezni EU-ba. Most viszont újra rápörögtem a témára!
[ Szerkesztve ]
-
DTom87
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ha steamen meg veszem valamelyik packot, akkor a bétával már most is játszhatok? előre is köszönöm szépen a választ! Üdv!
-
Daelion
őstag
-
Fuzzy87
csendes tag
Eltolták a megjelenést 2022 elejére...
Zárt béta november 4-9. -
Daelion
őstag
Hát ennek nem örülök bár lehet, hogy jobb mintha kiadták volna tudva hogy még vannak vele gondok.
De legalább a beta dátumot sikerül kibökni végre.No mind 1 így is kezdtem már azon agyalni, hogy fog beleférni még pár játék mielőtt megjelenik azt így marad több időm azokra.
-
Fuzzy87
csendes tag
Megnövelték a novemberi bétát egy hétre (4-11.) és jött, még pár részlet.
[ Szerkesztve ]
-
Fuzzy87
csendes tag
Tölthető a béta 63,3GB.
Kaptunk egy trailert is.
Valamint, bétakulcsot twitch drop-ból is lehet majd szerezni.
-
Daelion
őstag
Na már töltöm is, nyáron vettem silver founder packot. 'akkor még nem volt bronze'
Most így nem ismerte fel de vissza mentem oldalra és újra rámentem, hogy jelentkezést a bétára+ vissza léptem Steamre és már ott is volt Technical beta.Azért az érdekes, hogy a mostani napra kész orosz verzió a gépemen alig van 50+ giga.
-
duvi
nagyúr
Egy bronz csomagom van és látszik is a steam fiókomban a Technical Beta. Indítás után bármelyik régiót választom, mindenhol az jön fel, zárt régió és nem tudok kapcsolódni egyik szerverre se
Voltam a fejlesztők oldalán és a tuti kedvéért igényeltem béta hozzáférést, de tudtommal aki megvette valamelyik csomagot, az automatikusan bekerül a zárt bétába. Mi lehet a gond
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon #38 üzenetére
Igen ez direkt van így, bétában ezt a részét is tesztelni akarják szal mindenki kapott ingyen gemet.
-
válasz
BoneDragon #38 üzenetére
Ezer hála, hogy szóltál!
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
HugóBoss
tag
Kipróbáltam a játékot, ez sem nekem készült. Viszont nem értem, hogy mire föl mondogatta mindenki, hogy na majd a Lost Ark. 1 óra játék után semmivel sem tud többet, mint a többi ázsiai #&@MMO.
-
Daelion
őstag
Inkább a hype miatt mert már ~ 7 éve voltak videók erről a játékról és akkoriban azért ez elég jónak számított.
Én azért vártam nagyon mert alapjáraton imádom a felső nézetes ARPGK-et meg azoknak az irányítását/harcrendszerét és ezt itt megkapom egy MMO formájában.
+Bejön az Ázsiai stílus is, Blade&Soul-t is játszottam a maga idejében és az is tetszett.Azt persze én sem értem, hogy sokan miért várják azt hogy ez valami Diablo /PoE játék mert a kamera nézeten kívül semmi közös sincs bennük, ez egy MMO ilyen stílusban.
'ezt most nem neked mondom csak így általánosan mert sokat látom ezt másoktól mint panasz indok'
Átlag Ázsia MMO-hoz képest azért a Lost Ark jóval csiszoltabb/igényesebben össze van rakva, látszik hogy raktak bele fejlesztési időt. 'lehet mai szemmel már kicsit kopottas de ugye mint mondtam ez egy már elég öreg játék csak nálunk új'
Engem konkrétan évek óta semmilyen MMO nem tudott megfogni vagy már otthagytam 'BnS/Kritika ment 1-1 évig és azóta semmi' de Lost Ark az bejön és már Orosz verziót is próbálgattam ideg-meddig.
Illetve a többi tucat Unreal Engine 3 MMO-hoz képest ez még egész jól is fut, itt is fellelhetőek azért az öreg motor limitjei de közel sem olyan problémás mint akármelyik másik UE 3 MMO amit eddig játszottam. 'Pl a mostanság megjelent Elyon botrányosan fut ehhez képest'
Játék lényegesebb része az majd lvl 50 után kezdődik, előtte inkább csak a sztori megy ami szerintem egész látványos bizonyos részeken.
Az, hogy fog szerepelni a játék hosszabb távon jövőre a megjelenés után az persze majd kiderül de külföldi régiókban elég sikeres amennyire én tudom. 'Na meg persze, meg hogy mit művel vele az Amazon'[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Kinek hogy tetszik a játék? Engem nagyon beszippantott, de nem akarok vele sokat játszani, inkább majd élesben. Gameplay, zene, hangok, combat... már rég meg kellett volna jelennie nálunk is.
-
toxicjew
addikt
válasz
BoneDragon #44 üzenetére
Már 14ben tudtam, hogy én ezzel játszani akarok, csak akkor még nem tudtam, hogy ilyen sokáig kell majd várni rá. De úgy tűnik megérte, baromira tetszik, a classok, az effektek, a hangok stb. De tovább én sem megyek, mert egyrészt nem akarok spolierezni, másrészt csak nehezebb lesz a várakozás
. Egyedül az fps droppok aggasztanak, van még hova optimalizálni, de remélem ezt kikuszobolik majd a megjelenéséig. Mindent egybeveve, nagyon várom
-
toxicjew
addikt
válasz
BoneDragon #46 üzenetére
Jó, hát nem a legmodernebb a gépem, de az enyémnél jobbal rendelkezők is panaszkodtak rá, és redditen/fórumon is nagyon sok hasonló vélemény van. De ez csak béta és van még pár hónapjuk kiküszöbölni a bugokat/teljesítménybeli problémákat. Mondjuk látva, hogy mit csináltak a New World-del, azért vannak bőven fenntartásaim
Majd kiderül.
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon #44 üzenetére
Én is abban a tévhitben voltam - amit Daelion kolléga is írt -, hogy egy kibővített Diablo klónt kapunk. Ettől függetlenül már nagyon vártam a játékot és rég megvettem a kezdőcsomagot. Tegnap egy régi barátommal nyomtuk partiban és messze felülmúlta a várakozásaimat. Eleve most derült ki számomra, hogy ez egy teljes értékű MMO, csak rendhagyó módon izometrikus nézette használ. Annak ellenére, hogy hány éves, még mindig nagyon szép a grafika és a látvány. Nálam folyamatosan, akadás nélkül futott 1440-ben max grafikával, 100+ FPS-el. A hangok és zene is teljesen rendben vannak. Az kontrollt kicsit szokni kellett a wasd beidegződés miatt, de pár óra játék után már ráállt a kezem. Egyelőre nem sok negatívumot tudok mondani róla. Talán a rengetek töltelék questet említeném (a faéknél is egyszerűbbek néha), de ezek sem zavaróak az insták és komolyabb küldik mellett.
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon #44 üzenetére
Bár én ugyan nem most játszom vele elsőnek de most is ugyan úgy tetszik mint amikor játszottam Orosz szerveren.
Nekem ebbe kb minden benne van amit egy MMO-ban akartam, azért is jöttem vissza a több éves MMO szünet után mert ebben látok esélyt akár hosszabb távon is.FPS dropok meg egyáltalán nem vészesek sztem, pláne nem az összes többi másik UE 3 alapú MMO-hoz képest. 'Blade&Soul/Tera példának meg az új Elyon'
Igazából szinte csak városban meg durvább átvezető videókban amikor ki zoomol a kamera látok dropokat de ugye ott meg nincs jelentősége.
Maga a gameplay teljesen jó és kezelhető/fluid így is.Tipikus UE 3 MMO betegség ez amúgy, CPU IPC/1 szál teljesítmény limites.
Nekem is egy korosodó első generációs Ryzen 5 1600x van egy GTX 1070-el ami szinte jó ha félig van terhelve 2560x1080 max grafon. 'nem is melegszik sehova játék alatt, nincs terhelés'Jah azért említettem mert már sok embertől láttam ezt, hogy ez majd Diablo meg PoE killer játék.
Jó, hogy nem is egy kategória a 2 de mind 1 majd rájönnek azt vagy csalódnak vagy nem.Mint minden MMO meg netes játéknak biztos meg lesz a baja meg ugye ja Amazon kicsit kérdéses mint publisher de ez majd csak hosszabb távon fog kiderülni.
[ Szerkesztve ]
-
32:9-ben esélytelen a kép?
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZOS HP Pavilion 17:i7 11370H,16GB,1GB NVMe SSD,144Hz,RTX 3050Ti,Win 11 HU +AJÁNDÉK ÚJ Gamer egér
- 100% gyári akku Apple Watch 3 38mm silver GPS óra eladó
- Karcmentes Apple Watch 7 45mm GPS starlight óra eladó
- Apple iMac 24 Early 2008 (Hibás)
- Bomba ár! Acer TM B117M - Intel N3710 Quad I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest