-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
-
veterán
-
törölt tag
válasz Gaben92 #159441 üzenetére
Nem akarok sokat offolni, mert Qru kitörli , de itthon a pénzhez, a gazdagsághoz, az újgazdagsághoz nagyon ritkán kötődik a pénzelköltéshez szükséges művészet vagy intelligencia, igényesség. A villantós dolgok legyenek meg, de alatta ugyanaz a tízmillióból egy van csak, mint ember.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Gaben92 #159474 üzenetére
Szerintem igen. Te építed az elektromos hajókat, ugye? (Vagy ilyesmit. )
focvis: A környkén nincs igazából tesztalany, de megy majd tesómhoz úgyis Balatonfüredre, ott keres magának egyet, amit tesztel, aztán véglegesíti a tervet.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Gaben92 #159480 üzenetére
Van büntetővám vagy valami adó a külföldről behozott autókra? Ilyen árak mellett simán megérné átmenni a környező országokba 1-1 autóért.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Gaben92 #159980 üzenetére
Az alkatrészárak mennek fel, a rezsióradíjak is. Plusz van egy olyan sajátossága a magyaroknak, hogy mindenki 1-el vagy inkább 2-vel nagyobb/drágább autót tart mint ami indokolt lenne és ezt akkor is fenntartja ha belegebed. Noha a szervizelésen tud spórolni (de ha nem is akkor is számla nélkül okosba' nyomják) de az adón és a biztosításon nem, ami állambácsinak nagyon is jó bevételi forrás.
Ráadásul a biztosítónak számlázva mindenhol nagyon vastagon fog a cerka, ezért törekedik a biztosító a számla nélküli megegyezésben.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz Gaben92 #160441 üzenetére
I see.
(#160442) molnarpeter: Én eredeti tervem szerint tegnap akartam volna, csak közben elrendelték a tanítási szünetet. 5-e óta lehet kérni, de nem szeretek az első batch-ben lenni, olyankor mindig sokan ácsorognak a TO előtt.
Amúgy nem tudom, a TO nyitva van-e ennek ellenére, de egy nyamvadt matricáért nem megyek be, annyira nem fontos, ha már úgy is eltekintenek a lejárati dátumoktól. Legrosszabb esetben meg autóval is tudok menni.[ Szerkesztve ]
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz Gaben92 #160448 üzenetére
Már miért nem? Norvégiába be lehet utazni érvényes magyar személyigazolvánnyal is.
Személyi igazolvány: IGEN
Elvárt érvényessége: A személyi igazolványnak az utazás utolsó napjáig kell érvényesnek lennieVagy [link]
Schengeni ország, szóval kételm, hogy nem lenne elég nekik egy érvényes, kártya formátumú magyar személyi igazolvány.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Doki16
addikt
válasz Gaben92 #162376 üzenetére
Nem tudok releváns adattal szolgálni. Amióta megtankoltam E5 100-al azóta nem mentem vele. Már több mint két hete tele a tank. Szerdán megyek vele, majd akkor nézem. De akkor se tudok jó adatokat adni, mert így hibridben teljesen véletlenszerű a fogyasztás. Úgy kb 5 liter körül fogyaszt. De meglátjuk hátha csoda lesz
Alapból biztos érzékeny rá a TSI is csak nem fog kijönni annyira a villanymotor miatt.(#162377)focvis: Szeretnék már én is váltani. Valami tisztán elektromos lenne a cél. Most hogy itt van ez a GTE tisztán kijött nálam, hogy semmi szükségem nincs nagy hatótávra. De most meg kell nyugodni, mert nem szabad autót cserélni a jelen helyzetben.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Gaben92 #162557 üzenetére
TC-sek előszeretettel ássák alá a saját nimbuszukat? Kezdődött a fosos Audival, most ez... Legalább ők néznének utána mit érdemes venni. Ha erre nem is veszik a fáradtságot, legalább egy hozzá értőt kérdezne meg, gondolom ismernek párat... Bár elnézve a szerelőjét az se a legélesebb kés a fiókban... de legalább a péklapátot biztos jól forgatja.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
válasz Gaben92 #162591 üzenetére
A BMW rendszere nekem tetszett, és az tudja a forgalomfigyelést is. A Ford is tudná elviekben, de nem európában persze...
De tény, azonnal AA-t nyomok az autóban, 10-ből 8x.(#162593) aero
Igen, tudom, volt pár napig a seggem alatt Majd x év múlva meglátjuk emelnek-e annyit a fizun, hogy érdemes legyen másban gondolkozni, mint alsó-középkategória.
Meg persze egy rendes szerviz is kéne, hogy ha valami megmakkan a kis kedvencen, lehessen hova vinni...
Nem előny, hogy az öregnek E-mercijei vannak/voltak, meg ott a carshare ahol kipróbálhatsz BMW-ket is, csak erősítik a "jobbat akarok" érzést, de addig meg nem ér a takaró[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Gaben92 #162671 üzenetére
Ja, eléggé elszállt az ára, mire ideért (világbajnok árfolyam és áfa is segít, kint ez kb. 120k dodó), mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ez egy Shelby, nem széria autó, kézzel alakítják át egyedi igényekhez a mai napig, ha jól tudom. Plusz azért 750 ló viszonylag kevés autóban van még ebben az ársávban is, főleg csak hátsó keréken.
Személy szerint biztos f*snék egy ilyenben, mert már a sima GT is eszméletlen nyers volt egy európai autóhoz képest.
-
Redneck
nagyúr
-
brumi1024
veterán
válasz Gaben92 #162873 üzenetére
A magyar utak+egy jó kemény futómű tényleg hozzászoktat az elég komoly figyelemhez. A JCW óta (pláne az elején a defekttűrővel) városban minden szokásos útvonalamon reflexből kerülöm a legapróbb úthibákat is, mert mindent érezni. Emiatt egyből feltűnik, ha valamit javítanak. Viszont ez nagyon hatásos sebességkorlátozó is.
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Gaben92 #162873 üzenetére
Na úgy néz ki megvan a nyertes és még a lelkem is megnyugodott hiába nem gyári.
Enkei Yamato lesz 16"-ben. Elférni el kell, hogy férjen, kell egy központosító gyűrű ami lehozza 57,1-ről 54,1-re de kb ennyi.Az, hogy a gyári certificate-ben nem szerepel a CT gondolom nem gáz annyira.
Ja, és csak 7,8kg
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest