Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz kenwood #60265 üzenetére

"Nincs olyan kozepes/nagy vallalkozas,ami ne hasznalna legalabb az egyikuk szolgaltatasat a napi uzletmenetben."

Ne keverj olyet ide amire nem reagáltam. AWS, Azure != "windows/teams/office....".
    Amit eredetileg állítottál arra reagáltam. AWS+Azure (vagy legyen az salesforce, bluemix vagy oracle cloud) konkrétan tudom cáfolni. Rengeteg cégnél egyik sincs. Tény.
    Pedig tolják a cégek, salesek, marketingesek ahogy bírják és amúgy is ez a trendi.

"Rovid/kozeptavon es teljesen elkepzelhetelten a vilag nelkuluk."

ld elöző pontot. Jelenleg is nagyon-nagyon sok nagy cég jól elvan cloud nélkül.
    Akkor elképzelhetetlen?
    btw tudod hány magyar banknál van cloudon a backend és hánynál a "régi", "korszerűtlen"nek hírdetett enterpise serveren? Tavaly amit én tudok ott egy volt cloudon. Az is privaten nesze neked. Az összes többi nem. Aha elképzelhetetlen a világ nélkülük.

"A smart contractokban mi az a perspektiva"

Elég elfogultnak tűnsz így csak egy egyértelmű pldat mondok: nincs letiltás, nincs visszavonás, nincs.... Feltétel teljesült akkor végrehajtódik. Láttál te már blokkláncban visszavont/megmagyarázott esetet/tranzakciót? Banknál, biztosítónál...? Ez lehet komoly előny ami komoly pénzeket bevonz?
    Tudom álom de a magyar közjegyző rendszert is átrakhatnák vmi ilyesmire. 60.000Ft egy ingatlan albérleti közjegyzői. Elöttem csinálták 20perc volt. Lenne előnye?

[ Szerkesztve ]

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák