Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz growler #12299 üzenetére

    Köszi! Ezt nem ismertem, de a Cairo Dock-ot már feltettem, ha ilyesmire lenne szükségem, de erre is ránézek! Gondolom nem alap alkalmazás, hanem telepítenem kell?

    (#12300) ubyegon2:
    Ez a parancs egyébként mit mutat meg? Hogy hol találhatom meg az adott alkalmazást?
    Az egyes beállításokat a különböző dolgokhoz mindig elfelejtem megnézni... Még szoknom kell, hogy szinte mindenhez külön beállítás tartozik!

    Más: helyezgetem az ikonokat szépen a PaneL Launcherbe, viszont lenne egy alkalmazás (és gondolom nem ez lesz az egyetlen) aminek nem találom meg a hozzátartozó ikonját. Konkrétan a LinSSID app lenne az. Mivel alapvetően a panel launcher alap ikonja jelenne meg, így azt cserélnem kell minden alkalommal amikor új alkalmazást adnék hozzá. Eddig általában meg is találtam őket, de ennek valahogy nem sikerül. Amikor rákattintok a cserélni kívánt ikonra bejön az ikonválasztó, de az applications között nem találom meg az ikont amit keresek sem úgy, hogy a keresőbe beírom a nevét. Elképzelhető, hogy más helyre került be az alkalmazáshoz tartozó ikon?

    Illetve még egy kérdés: olvastam pár helyen, hogy nem igazán szeretik a népek a Network Manager appot, és inkább a Wicd-t ajánlják. Valakinek van esetleg tapasztalata a Wicd-vel? Vagy mindenki meg van elégedve a Network Manager-el?

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák